mrShadow Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam. Od dwóch tygodniu jestem posiadaczem Buldożka :icon_biggrin: Trzymam go w nieogrzewanym garażu. Wczoraj poszedłem go przepalić. Odpalił bez problemu ,pochodził na ssaniu potem bez, Usiadłem na nim :crossy: -trochę pogazowałem, coś mnie naszło żeby wrzucić mu bieg no i w tym momencie dupa- zgasł( Dla tych bardziej zgryźliwych wdusiłem sprzęgło :wink: ). Powtórzyłem ten zabieg ze 3 razy za każdym razem tak samo. W niedziele było OK a wczoraj wieczorem .... Czy wiecie co może być tego przyczyną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Miałeś kosę rozłożoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Wypnij przewody z czujnika kosy ( bocznej stopki).. Wysoce prawdopodobne,że się zaciął/zwarł. Edytowane 12 Lutego 2009 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz87lwo Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Problem moze byc zaskakujaco kuriozalny :) moze nie schowales bocznej stopki i to bylo przyczyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Problem moze byc zaskakujaco kuriozalny :) moze nie schowales bocznej stopki i to bylo przyczyna :) No tak to podstawa :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrShadow Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) :banghead: :banghead: :banghead: Hehe działa :icon_mrgreen: Faktycznie zapomniałem o takim "drobnym" szczególe jak nózka :icon_rolleyes: :bigrazz: To z roztargnienia - moje pierwsze moto :D Dzięki za pomoc :) Edytowane 13 Lutego 2009 przez mrShadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi