YAGO Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) XT 3 razy wiecej kilometrow nakreci od kazdej DR poza Bigiem , ale juz wersja SE jest poprawiona i w miare bezawaryjna , ale i tak uwzam ze XT to wzor trwalosci w singlach. 40 tys jesli prawdziwe , jeszcze ok 20 polata , pozniej tlok i lancuszek nierzadu , uszczelnienie glwicy i powinna kolejne 50 - 60 zrobic . a no wlasnie nitomen, tak jak mowilem 4 miesiace i moto stoi tydzien a to ma byc nazedzie pracy, swoja droga chcialbym tak... ale raczej nie dal bym rady, ciezki kawalek chleba i naprawde nie wiem czy jest sprzet w tej cenie ktory spelni przynajmniej 80% wymagan Edytowane 13 Lutego 2009 przez YAGO Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 mojej XT aktulanie stukneło 40 tyś a silnik chodzi jak pszczółka :D , dopieor niedawno plomby z silnika trzeba było ściągać bo poszedł tryb od 4 biegu, a tak to zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia_olo Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dziękuje wszystkim za opinie. Szczególnie dziękuję za te krytyczne dla mojego pomysłu - nabrałem dużo więcej szacunku do tematu. Na motocykl jednak się zdecyduję i będę szukał jakiegoś XT. W zasadzie ciekaw jestem czy się uda pociągnąć temat na motocyklu. Jak mi spuchnie co nieco - jak pisali koledzy - to przesiądę się na jakiś czas do mojej wysłużonej Skody :) Co prawda 4x4 to to nie jest i nie wjedzie za daleko w pole ale cóż - spacerek dłuższy dobrze zrobi dla zdrówka :) Jeszcze raz wielkie dzięki i powodzenia na terenowych szlakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Apropo samochodów :wink: Istnieje firma Subaru specjalizująca się w napędzie 4x4, mają takie wozidełko Subaru Justy 4x4, silniki od 1.0 do 1.3 pomyśl nad tym :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja popieram wersję motocyklową, to subaru co proponujesz jest stosunkowo drogie. Samochodem nie zawsze da się przejechać po dróżkach leśnych czy innych tego typu czasem przyblokowanych ścieżkach :wink: Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Suzuki Jimmy a to małe,lekkie ale nie wiem czy nie za słabe jeśli chodzi o motocykle to XT ale jak walisz takie trasy tygodniowo to sie nad samochodem zastanów słyszałem opinie że Łada Niva to nie do zajechania mimo wieku nie są za tanie ale kupisz już w Twoich kosztach :) pzdr Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 A Jimmy to nie ma przypadkiem napędu tylko na 1 oś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia_olo Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ostatnio znajomy zaproponował mi Husqvarnę TE 610. Stwierdził, że jeśli mam kupować XT to żebym się zastanowił nad Husqvarną. Ja za dobrze nie znam tej marki (może poza pilarkami spalinowymi). Co myślicie o tym motocyklu w kontekście tematu. W zasadzie ja nastawiam się na XT 600, ale może ta Husqvarna to dobry wybór. Tyle tylko, że wygląda na dużo agresywniejszy motocykl. Nie wiem czy to nie za poważny sprzęt dla początkującego. Chętnie poczytam co macie na ten temat do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ostatnio znajomy zaproponował mi Husqvarnę TE 610. Stwierdził, że jeśli mam kupować XT to żebym się zastanowił nad Husqvarną. Ja za dobrze nie znam tej marki (może poza pilarkami spalinowymi). Co myślicie o tym motocyklu w kontekście tematu. W zasadzie ja nastawiam się na XT 600, ale może ta Husqvarna to dobry wybór. Tyle tylko, że wygląda na dużo agresywniejszy motocykl. Nie wiem czy to nie za poważny sprzęt dla początkującego. Chętnie poczytam co macie na ten temat do powiedzenia. Wygląda i jest dużo agresywniejszy, jeśli starszy niż 2000r. to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 I do tego panuje obiegowa opinia, że na częściach można zbankrutować :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 korba jedyne 1200 zl :). a dlugo nie pozyje w husce. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 witam ja jeszcze polecałbym Ci konkurencje XT 600 a mianowocie XL 600, motocykl w zasadzie podobny, mocowo i wagowo, równiez znany z niezawodnosci i "długowiecznosci" Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi