rafal20099 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam mam pytanko, niedawno kupiłem Aprilke , przygotowuje ją do sezonu ale nie mam pojęcia jaki olej do takiego motoru wlać :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Włoski motocykl to i włoski olej : 10W50 SF Agip 2 litry. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal20099 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 dziękuje dobry człowieku :smile: mam jeszcze jedno drobne pytanko ,a mianowicie jak dostać sie ażeby kiedyś by trzeba było zmienić świecę ,czy muszę rozkęcać obudowę czy jest jakiś cwancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Najszybciej będzie jak sobie poszukasz manuala i wtedy ograniczysz się do zadawania bardzo trudnych pytań. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Włoski motocykl to i włoski olej : 10W50 SF Agip 2 litry. nie wiem skad Piotr masz dane dotyczace oleju, ja natomiast mialem ten sam silnik w BMW i w servisowce zalecane bylo 20W....i tam wchodzilo 2,3L. Jezeli chodzi o swiece to NGK(cieplote musze poszukac), nie trzeba bylo rozkrecac owiewk aby dostac sie do swiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Serwisówka silnika jakby co: http://www.megaupload.com/?d=15OJC9O6 Były silniki z łożyskami wału korbowego lub panewkami. Aprilia - Rotax 655 5 zaworów, BMW - Rotax 654 4 zawory? Dobrze kojarzę? Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 nie wiem skad Piotr masz dane dotyczace oleju, ja natomiast mialem ten sam silnik w BMW i w servisowce zalecane bylo 20W....i tam wchodzilo 2,3L. Jezeli chodzi o swiece to NGK(cieplote musze poszukac), nie trzeba bylo rozkrecac owiewk aby dostac sie do swiec... Autodata 2007 strona 7/8 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal20099 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Serwisówka silnika jakby co: http://www.megaupload.com/?d=15OJC9O6 Były silniki z łożyskami wału korbowego lub panewkami. Aprilia - Rotax 655 5 zaworów, BMW - Rotax 654 4 zawory? Dobrze kojarzę? hej , tak to napewno ten ,:)wiem tyle że ten silnik jest identyko jak w bm-ce F650 a ile ma zaworów to nie wiem :)myślałem że 4 , a gość od kt go kupiłem wiedział tyle co ja hm może nawet mniej czego nie rozumie , ale w każdym bądż razie dziękuje I pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a jest w ogóle Agip 10w50 motocyklowy? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Włoski motocykl to i włoski olej : 10W50 SF Agip 2 litry. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi