Skocz do zawartości

Sprzedam Yamaha FZS 600 Fazer

Glizda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam starszy model i znajomy również a rok mamy wpisany 2002! kumpel jest 1 właścicielem a motocykl kupił w salonie w Niemcowni jako nowy-jest masa na rynku starszych modeli w których rok produkcji jest wpisany 2002!

Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie!

ja mam starszy model i znajomy również a rok mamy wpisany 2002! kumpel jest 1 właścicielem a motocykl kupił w salonie w Niemcowni jako nowy-jest masa na rynku starszych modeli w których rok produkcji jest wpisany 2002!

dzwoniłem do salonu i rzeczywiscie jest tak jak mówisz, ale w dowodzie i w brifie jest rok 2002 tak wiec dlatego pisze ze to rok 2002

No to żeś mnie Ernest zaskoczył. Może czasem data zakupu jest brana za rok produkcji, bo model jest na pewno z roku 2001 w malowaniu z 2001...

pozdro

Bo to zależy od pani z okienka w Wydziale Komunikacji. Jak ma dobry dzień to wpisze date I rejestracji jako datę produkcji. A jak ma zły to się czepia i znajdzie faktyczny rok produkcji. U mnie własnie tak bylo....

2002 to jest model z nowa czasza. z tego co mowili w serwisie yamahy to od II polowy 2001 byl juz w produkcji

Ja bym nie brał za pewnik tego co mówią w serwisach, bo z nimi to czasami jest jak z tymi paniami w okienkach ;).

Z tą wersją "kocie oczy" to było tak, że została ona pierwszy raz zaprezentowana na targach w Paryżu we wrześniu 2001 roku, ale w sprzedaży pojawiła się dopiero od lipca 2002 roku. Czyli moto Glizdy jest z 2001 roku. A tu źródło: http://fazerowners.yuku.com/topic/5348/t/F...ES-by-YEAR.html

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious