Belgu Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kolega to gdzie parkował? jakie błoto? parking podziemny jest :cool: a babki niczego sobie, dla każdego coś dobrego :cool: degustibus... itd - to na temat modelek. parking owszem... ale oznaczen w piatek o nim jakos nie bylo... z kolei wjazdy, ktore w piatek byly otwarte dzis byly zamkniete... i niezle sie porobily korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Niestety trzeba stwierdzić, że większa część "modelek" przypominała zwykłe lachony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaR Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Moja galeria Fotki i filmiki (czarne miniaturki), które można oglądać w wysokiej rozdzielczości. Edytowane 15 Lutego 2009 przez KubaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 W zeszłym roku było fajniej. Ale może to dlatego, że w tym niczego nie szukałam :icon_rolleyes: Posiedziałam tu i ówdzie, pękłam balonik, pogadałam. Ot, cała zabawa. A hostessy suzuki całkiem całkiem :icon_mrgreen: Fotki o tu : http://picasaweb.google.pl/Aska.Radian/Wys...li14Lutego2009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kielce zameldowały się o 12 inszego czasu warszafskiego. Podróż koleją w doborowym towarzystwie. wystawa jak wystawa, troche naklejek, gazetek ... i piłka się trafiła :biggrin: ooo i fota z Hołkiem a tak na serio to za dużo taniej w sensie taniej chińszczyzny. a jak dla mnie ... - retbika przymierzyłem, nie pasuje ... modeka za to jest jak ulał... wiem już czego szukać. wbiłem się w za ciasny kask agv i trochę uszy bolą :icon_mrgreen: dobra wycieczka na rozpoczęcie świętokrzyskich ferii. pozdro i tyle. ps. lipną macie linie 115, 15 min spóźnienia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 a Harlej był????? Byly dwa egzemplarze na stoiskach roznych marek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 W zeszłym roku było fajniej. Ale może to dlatego, że w tym niczego nie szukałam :icon_rolleyes: Posiedziałam tu i ówdzie, pękłam balonik, pogadałam. Ot, cała zabawa. A hostessy suzuki całkiem całkiem :icon_mrgreen: Fotki o tu : http://picasaweb.google.pl/Aska.Radian/Wys...li14Lutego2009# Asia - piekne zdjęcia. Dzieki. Nie idę. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Moja galeria Możesz udostępnić ten folder ze zdjciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnar Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Hostessy Suzuki, wcale nie całkiem całkiem, tylko meeega pasztety pokryte farbą. Nie wszystko co się świeci to złoto :D To tak jak z jedzeniem, super różowa szynka wcale nie jest tą najsmaczniejszą, tylko tą która dostała najwięcej barwników, konserwantów itp hehhe Jeszcze nie jadłem śniadania to może i dlatego tak mi się paralelnęło ;) Edytowane 15 Lutego 2009 przez Ragnar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Ja w sumie już wytrzeźwiałem i waham się czy iść, czy piwo otworzyć. Jak jesteś z Warszawy to możesz się przejechać. Pamiętaj jednak, że jak będziesz jechał Ostrobramską i będzie duuuży korek w kierunku Marsa to jedz na lewo w Płowiecką. Później cały czas prosto i zjeżdząjąc z wiaduktu dawaj w prawo, na światłach też w prawo. Jak pojedziesz teraz cały czas prosto to dojedziesz do hali tylko od drugiej strony. Edytowane 15 Lutego 2009 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaR Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Możesz udostępnić ten folder ze zdjciami? Sorki, już działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nudy, nudy i jeszcze raz nudy. Mniejsza powierzchnia w stosunku do zeszlego roku zaowocowala tym, ze na kazdym metrze hali stalo 5 osob i nie dalo sie swobodnie poruszac, nie mowiac o ogladaniu motocykli, a przy stoisku suzuki to stalo nawet 20 osob na metrze i wszystkie zaslinione, na te lampucery, przez ktore nie mozna bylo nawet usiasc na niektorych maszynach, bo ciagle sie na nich prezyly. W pamieci po imprezie zostanie mi tylko widok tatusia z wywieszonym jezorem filmujacego rozkraczone tapeciary i stojacego obok 5-cio letniego synka ;) Brak Hondy i KTM tez wplynal znaczaco na negatywny odbior tej imprezy, w zeszlym roku te firmy mialy najfajniejsze stoiska. W tym pochwalic moge tylko Yamahe i BMW. Suzuki bardzo sie staralo, ale nie tedy droga. O ilez milej byloby, gdyby zatrudnili ladne(!) mile panie, stojace obok(!) motocykla, a nie urzadzali tani i wyjatkowo marny peep show. Za rok sobie zdecydowanie podaruje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja też byłem dzisiaj. Dzikie tłumy. I ogólnie też jestem zawiedziony. Nie wiedziałem, że będzie tyle "chińszczyzny". Chciałem kupić lusterka - nie kupiłem. Chciałem kupić buty - nie kupiłem Chciałem kupić kask - nie kupiłem Za to dogadałem się z HEL w sprawie przewodów hamulcowych w oplocie :) Nie wiem jak patrzyliście ale ja widziałem stoisko Hondy :) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunshine.of.m Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 heh YUBY ja podobnie;p tylko ja zawinełam Shrek'a 3;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Moim zdaniem nie było aż tak tragicznie. W środku zimy, kiedy śnieg i mróz za oknem zawsze warto się wybrać pooglądać nowe sprzęty. Oczywiście jak zwykle największe stoisko miało Suzuki (i przyznam, że najładniejsze hostessy). Stoisko Yamaha też było dosyć duże, wspomnę jeszcze o BMW. Zabrakło HD i Honda (coś gdzieś tam można było znaleźć, ale nie jako oddzielne, duże, duże promowane stoisko). Rzeczywiście skuterów było trochę za dużo - widać japońce i europejczyki już nie wkładają takiej energii w zdobywanie klienta a chińczykom jeszcze się chce. Nie wiem czy to nowe miejsce to już na stałe. Przydałoby się aby panowie z ochrony trochę bardziej sterowali ruchem - byłyby mniejsze zatory. 5 zł za godzinę postoju to trochę przesada - tyle to się płaci w centrum w Złotych Tarasach. Było kilka custom bike'ów ale jakoś żaden nie przypadł mi specjalnie do gustu (chociaż oczywiście oddałem swój głos). Specjalnie nie nastawiałem się na zakupy - bardziej na atmosferę. Tak więc wyszedłem umiarkowanie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi