DwD Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Witam mam pytanie do was mianowicie jak polepszyc przedni hamulec w Hondzie Mb gdysz jest on zbyt miękki,wymieniałem już płyn z DOT-4 na DOT 3 rezultatu Niema moge powiedzieć też ze Jak cisne hamulec przedni to zacisk jak by sie rozpiera klocki nowe kupywałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekRR Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Odpowietrzone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qurim Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Wymiana plynu niewiele Ci da. Musisz zalozyc nowy przewod hamulcowy bo stary jest czerstwy i sie rozszerza w ten sposb zabierajac czesc cisnienia plynu. Do tego musisz odsiwezyc pompke hamulca wymieniajac w niej wszelkie gumowe elementy na nowe i przy okazji sprawdz stan tloczyska w pompie. Drogi na skroty nie ma jesli chodzi o hamulce. :banghead: Quote MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 stalowy przewód, lepsze klocki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BANANvanDYK Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Założyłeś nowe klocki, a czy je docierałeś? Tarcza nie jest zbyt cienka lub z dużymi wgłębieniami? Quote 7,352 osób lubi to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts