Vivaldi_V1 Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Witam czy będzie co dobry wybór?? Kask HJC FG-15 prism kurtka Tschul 820 spodnie mottowear Stunt buty Alpinestars One-o-one Shoes Dodam żę odzież ma być przeznaczona na motocykl Honda CB 500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscar Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 A moze kombi 2 czesciowy np tschul model 727. Bo ciezko Ci bedzie te spodnie polaczyc ze skorzana kurtka, a przy glebie nereczki na wierz poleca. Buty - moze wyzsze? Np. Alpinestars S-MX 5? Kask tez mam zamiar taki kupic i wg mnie to najlepszy wybor jesli chodzi o parametry/cena. Quote BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 do kręcenia się po mieście z opcją częstego złażenia z moto i spacerowania (praca, uczelnia, itp) pewnie może być. do jazdy gdzieś dalej i dłużej nie nadadzą się raczej ani dżinsy, ani niskie buty; ale to tylko moje zdanie jsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivaldi_V1 Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 A moze kombi 2 czesciowy np tschul model 727. Bo ciezko Ci bedzie te spodnie polaczyc ze skorzana kurtka, a przy glebie nereczki na wierz poleca. Buty - moze wyzsze? Np. Alpinestars S-MX 5? Kask tez mam zamiar taki kupic i wg mnie to najlepszy wybor jesli chodzi o parametry/cena. a czy pas nerkowy rozwiązałby ten problem z nerkami?? np: http://moto.allegro.pl/item537033325_alpin...rozm_l_xxl.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivaldi_V1 Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Witam Po dłuższej lekturze zmiana planów mianowicie: Kask HJC FG-15 prism kurtka 4sr Anarchy spodnie 4sr jeans buty Metro Racing rękawice "Carbon RT" Co teraz sądzicie o tym zestawie sorry że w nowym poście ale poprzedniego nie mogę edytować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts