Vivaldi_V1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam czy będzie co dobry wybór?? Kask HJC FG-15 prism kurtka Tschul 820 spodnie mottowear Stunt buty Alpinestars One-o-one Shoes Dodam żę odzież ma być przeznaczona na motocykl Honda CB 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A moze kombi 2 czesciowy np tschul model 727. Bo ciezko Ci bedzie te spodnie polaczyc ze skorzana kurtka, a przy glebie nereczki na wierz poleca. Buty - moze wyzsze? Np. Alpinestars S-MX 5? Kask tez mam zamiar taki kupic i wg mnie to najlepszy wybor jesli chodzi o parametry/cena. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 do kręcenia się po mieście z opcją częstego złażenia z moto i spacerowania (praca, uczelnia, itp) pewnie może być. do jazdy gdzieś dalej i dłużej nie nadadzą się raczej ani dżinsy, ani niskie buty; ale to tylko moje zdanie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 A moze kombi 2 czesciowy np tschul model 727. Bo ciezko Ci bedzie te spodnie polaczyc ze skorzana kurtka, a przy glebie nereczki na wierz poleca. Buty - moze wyzsze? Np. Alpinestars S-MX 5? Kask tez mam zamiar taki kupic i wg mnie to najlepszy wybor jesli chodzi o parametry/cena. a czy pas nerkowy rozwiązałby ten problem z nerkami?? np: http://moto.allegro.pl/item537033325_alpin...rozm_l_xxl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam Po dłuższej lekturze zmiana planów mianowicie: Kask HJC FG-15 prism kurtka 4sr Anarchy spodnie 4sr jeans buty Metro Racing rękawice "Carbon RT" Co teraz sądzicie o tym zestawie sorry że w nowym poście ale poprzedniego nie mogę edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi