Dawid125 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja na 99% wbijam:) znajomi jezdza i slyszalem ze zlot super. Tylko ze trzeba nosić wszystkie graty z parkingu dla moto do namiotu. Ale opinie ogolnie dobre :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Kurde daleko a termin mało mi odpowiada. Szkoda. Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Powiedzcie cóś o tym zlocie, bo widze że ma raczej dobrą opinię a nigdy o nim nie słyszałem. Jak to jest z tą nagrodą? Losowanie jest na wszystkich uczestników? Czy całkiem przypadkowo za każdym razem zwycięzcą nie był ktoś z MC? To "kulturalne" zlotowanie w domkach czy rzeźnia na polance z motórami całą noc latającymi 20cm od namiotu? Znajomi jeżdżą na ten zlot i bardzo sobie go chwalą. Sam chcę się w tym roku tam wybrać, jeśli czas i praca pozwolą. Nagroda losowana jest wśród wszystkich, kupon dają przy wjeździe. Ale kto wygrywał w efekcie, tego nie wiem. Park maszyn i pole namiotowe są osobno, więc nikt namiotu nie rozjedzie. Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Powiedzcie cóś o tym zlocie, bo widze że ma raczej dobrą opinię a nigdy o nim nie słyszałem. Jak to jest z tą nagrodą? Losowanie jest na wszystkich uczestników? Czy całkiem przypadkowo za każdym razem zwycięzcą nie był ktoś z MC? To "kulturalne" zlotowanie w domkach czy rzeźnia na polance z motórami całą noc latającymi 20cm od namiotu? Znajomi jeżdżą na ten zlot i bardzo sobie go chwalą. Sam chcę się w tym roku tam wybrać, jeśli czas i praca pozwolą. Nagroda losowana jest wśród wszystkich, kupon dają przy wjeździe. Ale kto wygrywał w efekcie, tego nie wiem. Park maszyn i pole namiotowe są osobno, więc nikt namiotu nie rozjedzie. Nagroda jest losowana . Kilka razy na różnych zlotach rozmawiałem z tym który wygrał w Łagowie i RACZEJ nie jest związany w żaden sposób z MC (ale chyba nie jedzie się na zlot tylko po to żeby wygrać jakieś moto :biggrin: ) a jeśli chodzi o 'kulturalne zlotowanie" to można to tak nazwać - jak by było zbyt kulturalnie to byłoby nudno :biggrin: ale fakt - po polu namiotowym nie maja prawa jeździć moto (nawet jak by miały to już w piątek po południu nie ma gdzie postawić namiotu a co dopiero latać tam na moto :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Z tego co widać w galerii z 2008 na stronie MC impreza całkiem duża i fajna tylko mam takie jedno pytanie z kartografii - Który to Łagów bo google.maps'ie pod tą nazwą kryje się zaledwie 6 miejscowości? W okolicy samej Zielonej Góry są dwa "Łagowa" jeden na zachód na trasie na Krosno Odrzańskie a drugi trochę bardziej na północ między Świebodzinem a Torzymem. Dlatego zapytuję który to Łagów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Z tego co widać w galerii z 2008 na stronie MC impreza całkiem duża i fajna tylko mam takie jedno pytanie z kartografii - Który to Łagów bo google.maps'ie pod tą nazwą kryje się zaledwie 6 miejscowości? W okolicy samej Zielonej Góry są dwa "Łagowa" jeden na zachód na trasie na Krosno Odrzańskie a drugi trochę bardziej na północ między Świebodzinem a Torzymem. Dlatego zapytuję który to Łagów?? To ten drugi, ze Świebodzina lecisz na Torzym i po kilku kilometrach jest zjazd w prawo na TEN Łagów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam. Ale mimo wszystko jesli potwierdzi sie ,ze Lagöw a nie Lubniewice (czarno na bialym) to dajcie znac, bo chcialbym juz rezerwacje zrobic. Bo informacj na stronie MC96 jak narazie brak. Pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgred Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Z tego co widać w galerii z 2008 na stronie MC impreza całkiem duża i fajna tylko mam takie jedno pytanie z kartografii - Który to Łagów bo google.maps'ie pod tą nazwą kryje się zaledwie 6 miejscowości? W okolicy samej Zielonej Góry są dwa "Łagowa" jeden na zachód na trasie na Krosno Odrzańskie a drugi trochę bardziej na północ między Świebodzinem a Torzymem. Dlatego zapytuję który to Łagów?? Dokładnie przy trasie E-30 (A-2) pomiedzy Swiebodzinem a Torzymiem . udanego planowania pozdrawiam Zgred-96MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Łagów koniecznie. Sie wybieramy :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar96 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam. Ale mimo wszystko jesli potwierdzi sie ,ze Lagöw a nie Lubniewice (czarno na bialym) to dajcie znac, bo chcialbym juz rezerwacje zrobic. Bo informacj na stronie MC96 jak narazie brak. Pozdro :crossy: Oficjalnie potwierdzam zlocik jest w ŁAGOWIE , serdecznie zapraszam :) Radar 96MC Wejherowo Nie wiem skąd wzięły sie te plotki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Oficjalnie potwierdzam zlocik jest w ŁAGOWIE , serdecznie zapraszam :) Radar 96MC Wejherowo Nie wiem skąd wzięły sie te plotki :banghead: Nie pamiętam, czy ktoś z 96 MC z Łagowa już na zlocie tak ogłosił czy na stronie 96 MC było napisane tuż po zlocie, ale słowo daję, że ja też spotkałem się z taką informacją. Z powodu zbyt małej ilości miejsca zloty miały zostac przeniesione do Lubniewic. Nawet, zdaje się, że miał byc zorganizowany pierwszy taki zlot jesienią ub. roku. Tyle zasłyszane /przeczytane/ informacje. Osobiście cieszę się, że są nieprawdziwe, bo klimat Łagowa już byłoby trudno odtworzyc na takim samym poziomie. Do zobaczenia w Łagowie! :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Oficjalnie potwierdzam zlocik jest w ŁAGOWIE , serdecznie zapraszam :) Radar 96MC Wejherowo Nie wiem skąd wzięły sie te plotki :banghead: Dzieki. Przyjälem do wiadomosci. :biggrin: Plotka poszla juz w Lagowie. :banghead: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falko Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Więcej można przeczytać na forum klubowym ... jest tam info o zlocie które będzie na bieżąco uaktualniane ... jest też dział DLA GOŚCI gdzie można zadać pytanko o zlocie i nie tylko bezpośrednio u żródła http://96.3h.pl/forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowa Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 dobrze słyszeć o Łagowie, bo na pewno zameldujemy się tam z ekipą żeby posłuchać dobrej muzy i sponiewierać się z lekka.. żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) dzis zamowilem 8 miejsc mega ciezko bylo znalesc wolny lokal :P Edytowane 6 Marca 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi