MYCIOR Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A dobry w zakretach to moze kiedys bedziesz i szczerze Ci tego zycze. Troche pokory. Nic dodać nic ująć. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Ja tez w sumie tego nie rozumiem...pokore mam ale dla motocyklistow ktorzy jezdza od 30 lat, a nie od ludzi ktorzy maja ode mnie pare lat wiecej i sa profesorami...tak dla wyjasnienia...16 lat to A1... Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Szymon_R6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Yubuś ale mnie przejrzałes:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ee tam szymon olej ich, starym prykom miękną pały jak widza ze 20 latek bedzie mial sprzeta 2x lepszego i drozszego niz oni i to jest cala prawda :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ee tam szymon olej ich, starym prykom miękną pały jak widza ze 20 latek bedzie mial sprzeta 2x lepszego i drozszego niz oni i to jest cala prawda :icon_mrgreen: Prosze Cie-akurat 10cio letnia R1 to mniej wiecej taki sam powod do dumy jak Golf II GTI LPG:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 np R1'08 /K1200S? Typowa odpowiedź kolesia który nie wie o czym mowi i do tego próbuje wszystkim udowodznić , że sie mylą. Jezdziłeś , a może sie przejechałeś , czy tak naprade to może Cie przewieziono?? Jesli jezdziłeś to co było nie tak z R1 '08, że już nią nie jezdzisz?? Jesli sie przejechałeś to znaczy, że nie jezdziłeś i masz mizerne pojęcie, a jeśli Cie tylko przewieziono tylko to szkoda forumowych kb na twoje wypociny. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 RaY'e nam się klonują :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: Dooobry temat :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 dobrze ktoś napisał z pokorą, tyle ze nie do innych motocyklistów ja miej a do sprzeta na jaki się zasadzasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Teraz tak sobie myślę, ze jak sprzedawałem mojego poprzedniego Fazera-niestety tysiąca(tak wiem, głupio mi...), to nie przeprowadziłem stosownej rozmowy uświadamiającej potencjalnego kupca jakie zło straszne uczyni nabywając tego szatana. W sumie w imię dobra ogółu to powinienem go zniszczyć, a potem spalić-żeby przypadkiem zadne czesci z tej Puszki Pandory nie dostały sie w niepowolane rece. Ewentualnie powinienem ,tak jak radzi Raio, zebrac rade starszych FM i oni by orzekli czy koles podoła wyzwaniu stawianemu przez szatana czy raczej powinien się zająć hodowlą mrówek wiejskich... Co prawda nie zgadzam się z tym co piszesz, choć z drugiej strony serdecznie mnie pierdoli czy gość kupi R1 czy nie, ale jestem fanem Twoich postów :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 hahaha, te forum jest niesamowite:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Co prawda nie zgadzam się z tym co piszesz, choć z drugiej strony serdecznie mnie pierdoli czy gość kupi R1 czy nie, ale jestem fanem Twoich postów :D :icon_razz: A ja lubie czytac Twoje posty w tematach o chinskich krazownikach ;) P.s Zajc zostań moim kolegą :bigrazz: A propozycja z metrem nadal aktualna? :icon_mrgreen: Edytowane 31 Stycznia 2009 przez zajc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Szymek, zdradź sekret kiedy i przy jakiej okazji jeździłeś na tej R1 08? http://www.bikepics.com/pictures/1302095/ hej, ładne zdjęcie. Przedślubne? :D Gay on bike! Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 No i znalazlem maszynke dla Szymka: http://moto.allegro.pl/item523112992_yamah...cinak_szos.html Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Cały pociąg załatwię :biggrin: Będzie maksymalnie ekstremalnie jak na R1 Szymka. Ja moge wam Fotki robić :biggrin: Szymek .................... na R1 polujesz ........ hmmmm ............. ciekawa sprawa ............ dla mnie za mała ale BMW K 1300 S bardzo chętnie :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 No i znalazlem maszynke dla Szymka: http://moto.allegro.pl/item523112992_yamah...cinak_szos.html To piękne: Szukasz szpanerskiego jednośladu? Pomyśl o zakupie Yamahy. "R1-ką" spalisz gumę przed kolegami, wystrzelisz jak z procy spod świateł i efektownie, przyciągając spojrzenia koleżanek, podjedziesz do szkoły lub pracy. Duża "erka" to typowy "przecinak". Potężne 105 Nm i 152 KM z 998 ccm przy 174 kg suchej masy pozwalają na szaleństwa. Pierwsza setka w 2,9 s, maksymalnie 276 km/h. Średnie spalanie to 6,5 l/100 km. Yamaha to mało awaryjny i niedrogi w eksploatacji motocykl jest ikoną sportów motocyklowych. Połączenie reflektorów oraz lekko opadającej czaszy dał bardzo dynamiczny i agresywny wygląd. Osiągi R1 są elektryzujące jak również motocykl ten jest niesłychanie przyjazny dla kierującego, Przodująca technologia oraz wyścigowy rodowód tego motocykla sprawiają, że masz wszystko pod kontrolą. Nie przegap okazji, tak zadbanych R1-nek nie ma wiele!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi