kompan Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Szanowne Towarzystwo, Z radością kupię Hondę CB 500 lub Yamahę XJ 600 S/N. Sprawną, do odpalenia i jeżdżenia, bez prostowanej, spawanej i klepanej przeszłości. Oczekiwania: - kupuję stan techniczny a nie rocznik, ale zasadniczo 1998 lub młodszy, - wyścigi, stunty itp. katowanie zdecydowanie odpada, - gleby parkingowe i drobne szlify ujdą, ale prostowanie, spawanie, uszkodzenia napędu, naciągana geometria, rdza, zgnilizna, wycieki itp. natychmiast odpada, - wystawienie poglądowych fotek całości i poszczególnych elementów (przód, lagi, zegary i stery, bak, silnik, kanapa, podnóżki, napęd, tłumik, tył) bardzo ułatwi podziwianie oferty, - mile widziana dokumentacja serwisowania, informacje nt. przeglądów i historii sprzętu, - bardzo wskazana możliwość zrobienia diagnostyki przed zakupem, - wyposażenie w gmole, łopaty, szybę będzie plusem, - zarejestrowany już w kraju, a nie świeżo sprowadzony, - najchętniej z Poznania i okolic, - wstępnie budżet ok. 6-7k, z pewnym marginesem na tzw. uczciwe okazje. Lista życzeń jest spora, ale myślę że znajdą się kierownicy mający na sprzedaż taki wymarzony sprzęt :) Rzeczowe info proszę kierować na PW lub maila [email protected] (bez dużych liter) - za oferty z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 I jeszcze żeby przebieg nie przekroczył 30 tyś km :banghead: I żeby moto miało pełny zbiornik :banghead: I żeby najlepiej przywieźli pod dom :banghead: Za tą kasę, to tylko allegro pl. nikt nie sprzeda ci sprzęta tak przygotowanego za taką kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 I jeszcze żeby przebieg nie przekroczył 30 tyś km :banghead: I żeby moto miało pełny zbiornik :banghead: Hej, dzięki za wsparcie :D Zazwyczaj w ogłoszeniach jest właśnie tak jak piszesz - "stan super, dziadek raz w miesiącu do kościoła", a po obejrzeniu okazuje się, że porozbijana padaka, a nie przechodzony ale zdrowy sprzęt. Ja z kolei podaję szczegółowe oczekiwania co chciałbym kupić w najlepszym przypadku, bo przecież nie napiszę: "kupię byle co za dowolną sumę" ;) W każdym razie za rzeczowe odpowiedzi z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) No to życzę Ci powodzenia !!! Koleżanka ma do sprzedania XJ http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1096384 ale chyba odpada bo za daleko. Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Tweety13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zdecydowanie bardziej polecam XJ - jeśli można tak powiedzieć to ma lepszą dynamikę :icon_razz: Ale jak wiadomo - kupić lepiej okazję (tak jak w moim przypadku - polowałem na Hondę NTV ale trafiła się okazja to wziąłem XJ) Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wretched Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Kompan sprawdz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ogłoszenie już nieaktualne. Dziękuję za wszystkie porady i podpowiedzi w tym temacie, oraz za oferty wyslane na PW. Kupiłem CB 500 - nawet nieco młodsza, całkiem zadbana i niemalże z sąsiedztwa. Póki co jestem zadowolony z nabytku, a teraz czekam na wiosnę. Życzę więc wszystkim równie udanych zakupów/sprzedaży i oczywiście przyczepności na drogach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi