Gość misiobaran Opublikowano 17 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2002 Chciałem kupić sobie jakiś sportowo-turystyczny motorek, najlepiej plasticzek w cenie ok 10000. Prosiłbym o radę jaki i ewentualnie na co w danym modelu zwracać uwagę.Nie będzie to mój pierwszy motor, więc chciałbym przynajmniej 600 ccm.Dodam jeszcze że jestem dość postawny, więc małe motory nie wchodzą w grę.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 Nie będzie to 600, ale poleciłbym Kawasaki ER-5 lub Honde CB 500Oba można kupić za 10.000 w stanie ideału 2-3 letnie z przebiegiem ok 2-5 tyś.Zarówno sportowy jak i turystyczny - czyli miejski NAKED BIKE. Zawsze oba strzasznie mi się podobały. Podobno Honda jest trwalsza. Panuje jednak opinia iż mają za miękie zawieszenie jak na 2 osoby - dowiedziałem się iż, mozna je bez problemu zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 Ja tyle płaciłem za VX'a (zobacz w albumie, czy tego szukasz), nie jest to sport-turystyk, a raczej customo-nakedo-turystyk ... zawsze można założyć owieweczkę. Trudno kupić coś powyżej 500cc w dobrym stanie za 10 tys.... trzeba iść na kompromis, albo nie jeździć, a zbierać kasę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 Cześć!Moja propozycja-albo CBR600 ,albo VFR 750.500-tki są dobre , ale jeśli jeżdziłeś już na większym sprzęcie to nie marnuj kasy i kup sobie motocykl który nie posiada wad wieku dzicięcego.Ja wybrałbym oczywiście VFR750(mój brat ma taką z 1995 roku), jedyny mankament to...plastiki(na naszych "autostradach" pęka cholerstwo !).Tak w ogóle to mój kolega Rysiek ma na sprzedanie VFR 750za ok. 10tys.Zadzwoń do niego dowiesz się szczegółów, tel:0606814703. Z CBR 600też miałem docynienia ,fajny motorek i jedyny minus to że rozrząd jest na łańcuch, anie na koła jak VFR-ka. Tak czy owak do oglądania bierz ze sobą mechanika- powtarzam to wszystkim do znudzenia , ale naprawdę to się opłaca.Pozdrawiam.Cześć.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavels Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja na twoim miejscu kupilbym FJ1200 - doskonale nadaje sie do turystyki, mocna (open) i niezawodna. Takie jest moje prywatne zdanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2002 Hmmm to dużo kasy.....VFR to jest najlepsze rozwiązanie !!!!!!!Może nie będzie to najnowszy sprzęt z wtryskiem paliwa ale RC 24 będziesz mógł pobrać.Idealnie prowadzący się motocykl, bardzo wytrzymały silnik V4 100KM i wszystko jasne.Pozdrawiam i życzę udanego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi