wojtek2812 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Popieram przedmówcę :clap: To nie jest motocykl którego może spotkać taki los. Zasługuje na godne traktowanie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan166 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 wiecie co moze nie wszystko stracone gdyż złozyłem magneto mocno skręciłem , ustawiłem dobrze zapłon, i motor zapalił co prawda nie z kopa tylko na pych ale wystarczyło popchnąc zaledwie 2 m. Zrobiłem małą przejaszczke bo zupa ni sie skonczyłą ;) A co do wału to tak jakby wygląda ze sam gwint ma bicie a reszta sie wydaje w miare w porądku. Jutro kupie bezyna przejade sie troche i zobacze jak sie sprawuje :smile: A co do sprzedarzy motocykla to nawet nie zamierzałem gdyz jest to sprzet archiwalny i fajnie by było sie kiedys takim lansowac :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Łożyska nie siedzą za luźno w karterach??? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan166 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Łożyska raczej są dobrze dopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 wiecie co moze nie wszystko stracone gdyż złozyłem magneto mocno skręciłem , ustawiłem dobrze zapłon, i motor zapalił co prawda nie z kopa tylko na pych ale wystarczyło popchnąc zaledwie 2 m. Zrobiłem małą przejaszczke bo zupa ni sie skonczyłą ;) A co do wału to tak jakby wygląda ze sam gwint ma bicie a reszta sie wydaje w miare w porądku. Jutro kupie bezyna przejade sie troche i zobacze jak sie sprawuje :smile: A co do sprzedarzy motocykla to nawet nie zamierzałem gdyz jest to sprzet archiwalny i fajnie by było sie kiedys takim lansowac :biggrin: :buttrock: A może sprawdzaj tekst przy pomocy edytora tekstów a dopiero potem wysyłaj na 4um bo tego nie da się normalnie czytać. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi