JERRY51 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Czekałem, czekałem, czekałem... Od listopada. Produkowali, potem jechał do dealera, potem do Sancheza. Aż w końcu się stało!!! Dzisiaj odebrałem od Sancheza nowiutkiego KTM-a 400 EXC. Podobno numer ONE w kraju!!! Nowość rocznika 2009 http://pro-motor.pl/pub/Jurek/KTM.jpg Śliczny, dziewiczy, wymażony :biggrin: :biggrin: :biggrin: Bardzo dziękuję Piotrkowi i Konikowi - już oni wiedzą za co :notworthy: Edytowane 25 Stycznia 2009 przez JERRY51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) pierwsza! :wink: Wielkie graty Jerry! :flesje: :buttrock: :biggrin: nareszcie się doczekałeś! :crossy: przepiękna maszynka, na 100% polubicie się :bigrazz: no, to kiedy brykamy??? :icon_mrgreen: Edytowane 25 Stycznia 2009 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Drugi!! Piękny DZIK, ładnie będzie szedł w Rumunii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nowość rocznika 2009 http://pro-motor.pl/pub/Jurek/KTM.jpg No faktycznie, piekna sztuka :clap: (motocykl mam na mysli oczywiscie.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ) Gratulacje :buttrock: :clap: :lalag: PS. Juz wiem dlaczego taka a nie inna kolorystyka nowej strony www szkoly.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 PS. Juz wiem dlaczego taka a nie inna kolorystyka nowej strony www szkoly.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Nic podobnego, pomarańczowy zawsze był w logo. Ale oczywiście nie zaszkodzi jak będzie go więcej i więcej. :biggrin: A DZIK jest świetny. Świetniejszy jest tylko 300 w dwupaku :icon_razz: . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ogromne gratulacje :buttrock: Zazdrosc mnie teraz zzera :icon_razz: :icon_evil: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 No faktycznie, piekna sztuka :clap: (motocykl mam na mysli oczywiscie.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ) No bez przesady, ten w czapeczce też niezła sztuka :biggrin: Przez chwilę patrząc na zdjęcie myślałam, że to ten sam KTM w którym wymienialiśmy ostatnio na zajęciach warsztatowych amorki, uszczelniacze, łańcuch, hamulce i... no ale później doczytałam, że to nówka sztuka. Moje gratulacje. Zazdroszczę. Mniam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ale cudo ;). Pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 No bez przesady, ten w czapeczce też niezła sztuka :biggrin: Jerry, nie dość, że masz nowe moto to i od razu jakieś babeczki zaczynają cię rwać. :icon_biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi