Hondziak Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam w mojej Hondzie MTX 80 z Kitem malossi 110ccm gdy zamykalem garaz (honda byla zapalona) gdy do niej podeszlem mialem juz jechac a gdy motor stal na stopce zaczol sie lac olej lał on sie ze silnika z kartera z gurnej sróby.szybko ją zgasiłem olej był szary :icon_eek: plama była wielkosci banknotu 20 zl a nawet 100 zl.pomózcie coto moze byc ze lał sie olej moze byc to spodowane ze nie mam sróby???górnej tam gdzie sie przykreca silnik do ramy wlasnie z tamtad lał sie ten olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 a może 200zł?? zrob zdjecia i pokaaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondziak Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dzieki juz sie nie leje było troszke za duzo oleju juz go wimienilem i smigam i sie nis nie dzieje.dzieki Boczi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 albo ja czegoś nie kapuje albo miałem inną honde :D po pierwsze silnik ma być szczelny możesz tam wlać 5l jeśli sie zmieści i nigdzie nie ma prawa kapać po to są uszczelki żeby był szczelny to chyba proste ?? jeśli leciał ci z tej śruby to masz dziure w karterach albo za słabo skręcone albo brak uszczelki nie wiem.... po 2 ten olej raczej rózowy nie będzie tylko szary :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dzieki juz sie nie leje było troszke za duzo oleju juz go wimienilem i smigam i sie nis nie dzieje.dzieki Boczi! a woda Ci sie do silnika nie nalewa?? :banghead: haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondziak Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Elo...Woda mi sie nie wlewa...olej jak go wlalem do miski to byl czarny...Jak ten koles ho nie wymiennial a jezdzil na nim od kupna tego piterka i dawal mu w palnik to sie nie ma co dziwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 dobry olej szybko robi się ciemny, prawie że czarny, znaczy że wypłukuje syf z silnika jakby nie zmieniał barwy to jakiś shit ktoś wlał Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A wiecie czemu w moim AM6 olej robi sie szary? Moglo sie to stac kiedy pomiszalem 2 oleje. Byly tej samej gestosci ale firmy inne. I jakis rzadi sie zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travis Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Elo...Woda mi sie nie wlewa...olej jak go wlalem do miski to byl czarny...Jak ten koles ho nie wymiennial a jezdzil na nim od kupna tego piterka i dawal mu w palnik to sie nie ma co dziwic... A ciężko kupić nowy olej?! :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi