Skocz do zawartości

Jak zrobić Stelaż do Hondy cb 500

iwan002
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mam małe pytanko jestem szczęśliwym posiadaczem hondy i chciał bym do niej założyć stelaż do jazdy na kole może ktoś z was już to wykonał i miał bym ogromną prośbę żeby się tym pochwalił co i jak bo nigdy jeszcze nie spawałem stelaży z góry dziękuje

proszę skorzystać z wyszukiwarki, o stelażach mowa była kilkukrotnie - włącznie z namiarami na warsztaty

... z tym, że AFAIR jeszcze nikt nie próbował do cebe pincet :D

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

A umiesz już na gumie śmigać, czy chcesz się pod knajpą popisać? Bo z tego co wiem (co mówili ludzie, którzy się tym zajmują) że jak nie umiesz, to sobie prędzej krzywdę zrobisz od tego dodatku.

Przepraszam kolego o ile mogę cie tak nazwać do czynienia ze sprzętami troszkę miałem ale właśnie przez brak stolarzu miałem dość poważny wypadek bo jak wiesz nieraz ciężko złapać dobry kąt a tym bardziej na naszych pięknych równych polskich "drogach" a taka formę buractwa jaką preferujesz to już mnie nie interesuje ze na ogarze 200 p opieprzasz na gumie przed twoja ulubiona knajpa. Wiesz i takich ludzi jak ty powinno się usuwać z forów bo ty myślisz ze jesteś kozak i zjadłeś wszystkie rozumy i się mądrzysz stary ale nie o to tu chyba chodzi ja się pytam jak człowiek a ty tu piszesz o twoich formach rozrywki kurde sory przepraszam ze pytam nie chciałem na prawdę. I mam sprawę jak na przyszłość ktoś nie będzie czegoś wiedział na forum to jak nie wiesz to zamknij jadaczkę a nie wysnuwasz swoje wnioski mistrzu

dzięki chłopaki za pomoc