iwan002 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 mam małe pytanko jestem szczęśliwym posiadaczem hondy i chciał bym do niej założyć stelaż do jazdy na kole może ktoś z was już to wykonał i miał bym ogromną prośbę żeby się tym pochwalił co i jak bo nigdy jeszcze nie spawałem stelaży z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 proszę skorzystać z wyszukiwarki, o stelażach mowa była kilkukrotnie - włącznie z namiarami na warsztaty ... z tym, że AFAIR jeszcze nikt nie próbował do cebe pincet :D jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A umiesz już na gumie śmigać, czy chcesz się pod knajpą popisać? Bo z tego co wiem (co mówili ludzie, którzy się tym zajmują) że jak nie umiesz, to sobie prędzej krzywdę zrobisz od tego dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 (edytowane) http://stuntpoland.com/ Tam kilka osób lata na CB500 i jest masa tematów o przeróbce motocykli do stuntu. Edytowane 20 Stycznia 2009 przez Kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) http://www.bartmfk.fora.pl/garaz,4/nowy-ku...-pincet,70.html tu masz temat o przeróbce mojej cb, łącznie z stelażem, ale wg mnie podstawa przy przeróbce to klatka nie stelaż Edytowane 22 Stycznia 2009 przez bartMFK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan002 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A umiesz już na gumie śmigać, czy chcesz się pod knajpą popisać? Bo z tego co wiem (co mówili ludzie, którzy się tym zajmują) że jak nie umiesz, to sobie prędzej krzywdę zrobisz od tego dodatku. Przepraszam kolego o ile mogę cie tak nazwać do czynienia ze sprzętami troszkę miałem ale właśnie przez brak stolarzu miałem dość poważny wypadek bo jak wiesz nieraz ciężko złapać dobry kąt a tym bardziej na naszych pięknych równych polskich "drogach" a taka formę buractwa jaką preferujesz to już mnie nie interesuje ze na ogarze 200 p opieprzasz na gumie przed twoja ulubiona knajpa. Wiesz i takich ludzi jak ty powinno się usuwać z forów bo ty myślisz ze jesteś kozak i zjadłeś wszystkie rozumy i się mądrzysz stary ale nie o to tu chyba chodzi ja się pytam jak człowiek a ty tu piszesz o twoich formach rozrywki kurde sory przepraszam ze pytam nie chciałem na prawdę. I mam sprawę jak na przyszłość ktoś nie będzie czegoś wiedział na forum to jak nie wiesz to zamknij jadaczkę a nie wysnuwasz swoje wnioski mistrzu dzięki chłopaki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi