Hipolit Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Nie wie co to objawienie - kto nie latał po terenie! Odkładnie tak :lalag: wspaniała twórczość :buttrock: gratulacje :clap: :clap: Edytowane 1 Lutego 2009 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) A mi wpadło takie coś do głowy... Lepiej pałą być i ciotą Niźli kółka kręcić moto Wole ognia dać i łychę Niż na łączce kręcić kichę Wole mistrzem być na prostej Niż kółeczka kręcić ostrzej Edytowane 8 Lutego 2009 przez samson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Lepiej pałą być i ciotą Niźli kółka kręcić moto o! dzięki za inspirację :icon_mrgreen: :wink: Lepiej słabe mieć obroty, niźli czytać bełkot ..cioty. :icon_razz: Edytowane 8 Lutego 2009 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaraz widać kto jest ciotą Jak nie pryska spod kół błoto Kto się ciotą nie urodził W zakręt bokiem będzie wchodził Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nieźle :) :clap: Uśmiałem się przy tych rymowankach, niektóre naprawdę dobre - trzeba zapamiętać :lalag: Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Jak polatam na DeRze młoda mówi "mój ogierze" Gdy na nic nie starcza czasu weź enduro-goń do lasu Jak po górach se polatasz rośnie męstwo oraz klata Kiedy błoto jest do pasa na enduro świetna trasa Maniek wdupił sie do rowa kiedy zakręt przepałował Jak z pod kostki leci trawa to zaczyna się zabawa Wiecej nie wymysle bo mi cały browar wyszedl... Ide do zabki........ yo Kto zaś latał po zasianym ten to ciulem jest rypanym Tk mi sie przypomło jak jacys kolesie pzredemną jechali i poszli po polu zasianym a ja drogą polna i sie na mnie rolnicy patrzyli z morderstwem w oczach.......... SIC! Gdy policja na Cię kiwo pokaż faka i wiej chyżo xD Od jutra nie piję Edytowane 1 Marca 2009 przez superfastmario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi