mizer Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Waaaaa! Chce więcej - dlaczego ten film taki krótki? Zajebista wyprawa - z zazdrości ugryzłem monitor ;) Film krótki bo na pustyni do naszej kamery dostały się ziarenka piasku i znaczną część materiału szlak trafił, po za tym jak zawsze jak się coś dzieje np. słone jeiora (wielki szot) to kamera była w sakwach:( , ale będzie nad tym pracować. Teraz planujemy wyjazd do Maroko, będziemy lepiej przygotowani sprzętowo to może tym razem uda się coś dłuższego nakręcić i wiek poprawiony Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jeden z moich ulubionych tematów na forum, nie mogę się napatrzeć na te filmy i fotki. Gratulacje dla wszystkich za udane wyjazdy i stworzone z nich materiały. Jeszcze wiele miejsc jest do odwiedzenia, oczywiście na motocyklu :crossy: Skoro zawitały tu już pokazy slajdów, to wrzucę to, co przygotował kolega z naszego wakacyjnego wypadu. Niestety nie mieliśmy kamery (pewnie w przyszłym roku już ją weźmiemy). Niedługo będzie również gotowa relacja z wyprawy. P.S. To po obejrzeniu filmu Przemka, w mojej głowie zadomowiła się Przełęcz Stelvio. :flesje: Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 film z tunezji rewelacyjny, od razu widac ze to profesjonalny montaz a cala wyprawa to nie spontan tylko komercja a jesli sie chce na czyms zarobic to trzeba to dobrze zareklamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) film z tunezji rewelacyjny, od razu widac ze to profesjonalny montaz a cala wyprawa to nie spontan tylko komercja a jesli sie chce na czyms zarobic to trzeba to dobrze zareklamowac fajnie że film się podoba, motaż naszego kolegi :). Tunezja to był pełen spontan i przygoda :). Wtedy nikt z nas nie myślał o komercji, nie mieliśmy własnego samochodu, a w pożyczonym Vito w dzień wyjazdu załatwialiśmy przegląd techniczny. W nocy w Polsce całkowicie wysiadło nam ogrzewanie chyba przy -20 stopniach, szyby od środka zamarzały ! Teraz w lutym planujemy częściowo komercyjną wyprawę do Maroka. Edytowane 13 Listopada 2010 przez mizer Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 fajnie że film się podoba, motaż naszego kolegi :). film jest zajebisty! i mimo, że ten montaż skutecznie mnie zdemotywował (zapoznaję się dopiero z tego typu programami) :D to nie poddam się bez walki (mam trochę materiału z wakacji) ;) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 piękna sprawa takie wyprawy, jednak warto zjechać z drogi, tak przeglądałem zdjęcia z waszych wypraw i nie mogłem się przestać zachwycać tymi zdjęciami, co następne to jeszcze lepsze, takie zawodowe, a pózniej patrze a tu każdy fotoreporter :bigrazz: , choć jeden by się w takiej grupie na wyjeżdzie przydał i już było by co oglądać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Apropo składu na wyprawę, to brakuje nam kilku umiejętności. Idealnie by w ekipie byliby: lekarz, operator, pismak (znaczy się znający się na słowach) i mechanik, na razie z braku laku uczymy się :), bywa zabawnie. Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dorzucę coś od siebie :icon_rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=q_42OJJakXY http://www.youtube.com/watch?v=XtsfnN3ddY4 Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 I pięknie, Krzysiu :icon_biggrin: Czyżbyś czuł już powiew wiatru? :D Dawaj, dawaj! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Bardzo przyjemnie się to ogląda, piękna Polska jesień. To październik ? Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bardzo przyjemnie się to ogląda, piękna Polska jesień. To październik ?Tak, to był październik 2009 :) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Polska jednak też jest niesamowicie piękna, tylko żeby fajną pogodę trafić trochę trudniej niż na południu :)zdjęcie z październikowych mazur Cytuj wyprawy motocyklowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Super filmy i te widoki gór .ja też wybieram się w czerwcu na kilka w Karkonosze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dzięki za filmik. Jeszcze nie byłem jesienią w Bieszczadach. Teraz już wiem, że warto tam pojechać po sezonie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) MoToWyPa(s)D 2008 - część 6 Przedostatnia część tasiemca z podróży poślubnej, poświęcona w całości Szwajcarii. Zobaczyć w niej można min. takie miejsca jak: - przełęcz Susten- przełęcz Nufenen- przełęcz Gotarda- przełęcz Lukmanier- wycieczka nad najdłuższy lodowiec Alp - Aletsch Mapę z zaznaczonymi miejscami znajdziecie TUPunkt:A - początek relacjiB - przełęcz SustenC - przełęcz GotardaD - przełęcz LukmanierE - przełęcz NufenenF - stacja kolei linowej wiozącej do wioski Bettmeralp. Tam przesiadka w kolejną gondolę wiozącą w pobliże szczytu Bettmerhorn, z którego można dojść min. do lodowca Aletsch. Pozdro Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi