Maraas Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Tez dodaje zdjęcia z naszej pierwszej motopodróży. Niestety mieliśmy tylko kilka dni. Troche Austrii: Linz, Salzburg i oczywiście Grossglockner. W tym roku planujemy juz wiecej czasu zorganizowac. http://www.bikepics.com/members/Maraas/austria2009/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Przemek, oprócz filmów, map możesz jeszcze umieszczać ścieżki dźwiękowe do filmów :wink: Pytanko: jak się nazywa 1szy kawałek z filmu Silvretta-Hochalpenstraße? w sumie to miałbym więcej pytań dotyczących muzyki :biggrin: pzdr :icon_biggrin: Edit: znalazłem - dla zainteresowanych Ska-p - Cannabis Edytowane 31 Grudnia 2009 przez rahu Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Tez dodaje zdjęcia z naszej pierwszej motopodróży. Niestety mieliśmy tylko kilka dni. Troche Austrii: Linz, Salzburg i oczywiście Grossglockner. W tym roku planujemy juz wiecej czasu zorganizowac. http://www.bikepics.com/members/Maraas/austria2009/ Super fotki na pewno Mieliście fantastyczną przygode POzdrawiam Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Przemek, świetny dokument i w ogóle gratuluję pomysłów i dzieki, że za pomocą tych filmów potrafisz każdego z nas przenieść w te miejsca w których byłeś. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przemek, oprócz filmów, map możesz jeszcze umieszczać ścieżki dźwiękowe do filmów :wink: Pytanko: jak się nazywa 1szy kawałek z filmu Silvretta-Hochalpenstraße? w sumie to miałbym więcej pytań dotyczących muzyki :biggrin: pzdr :icon_biggrin: Edit: znalazłem - dla zainteresowanych Ska-p - Cannabis Hej. Tak to Cannabis :) Przy składaniu filmików znalezienie odpowiedniego kawałka zawsze zajmuje mi najwięcej czasu. Od miesiąca składam kolejną część i utknąłem w połowie z braku odpowiedniej nuty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Czas na Colgate ;) MoToWyPa(s)D 2008 - część 3 W trzeciej części żegnamy się ze słoneczną Chorwacją. Kierujemy się do Włoch aby zobaczyć Weronę i przejechać się brzegiem jeziora Garda. Będzie sporo jazdy plus odrobina zwiedzania. Zapraszamy do oglądania :flesje: Mapę przejazdu znajdziecie TU Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tego mi było trzeba w ten wieczór zimowy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Miło było zarzucić coś smacznego! THX pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Jedziemy dalej: MoToWyPa(s)D 2008 - część 4 Czwarta część to relacja z jazdy przez Włochy, Austrię, Liechtenstein oraz początek naszej przygody ze Szwajcarią. Pokonaliśmy w tym czasie kilka przełęczy oraz ciekawych tras min: Stelvio i Silvretta. Obie trasy pokazałem tutaj w telegraficznym skrócie. Dokładniej można je zobaczyć w osobnych filmach, które są rozszerzeniami do tej części. Zapraszamy do oglądania :flesje: Mapę przejazdu znajdziecie TU Punkt: A - początek relacji B - nocleg na kempingu C - Silvretta D - nocleg na kempingu E - koniec relacji Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Pieknie, pięknie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yako Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Hej Po obejrzeniu video z Passo dello Stelvio zmieniły się plany trasy, zastanawiam się tylko czy wyjazd 29 maja to dobry termin na taką wyprawę. Jeżeli ktoś był w okolicy czerwca w tych rejonach poproszę o info czy można tam pojechać. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Patrząc na różnice pomiędzy tą zimą a poprzednimi myślę, że lepiej będzie obserwować aktualną pogodę z tamtego rejonu niż bazować na tym co było wcześniej. Koniec maja to dosyć wcześnie, może być różnie. Poszukaj w necie jakie są aktualne warunki na przełęczy (ile śniegu), może to coś Ci pomorze. Przykładowo TU , TU lub na kamerach TU . Pewnie znajdziesz jeszcze jakieś stronki. P.S. Cieszę się, że filmy się przydają. Pozdro Edytowane 7 Marca 2010 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Kolejny odcinek serialu pt: MoToWyPa(s)D 2008 - część 5 Zamieściłem w nim relację ze Szwajcarii. Podzielona jest na trzy klipy: 1 - przejazd przez przełęcze: Oberalp i Furka 2 - wycieczka do Zermatt i wjazd na Klein Matterhorn 3 - przejazd przez przełęcz Grimsel Zapraszamy do oglądania :flesje: Mapę przejazdu znajdziecie tu: Mapa 1 i Mapa 2 Mapa 1 : A - początek relacji B - przełęcz Oberalp C - przełęcz Furka D - kemping Mapa 2 : A - kemping B - Täsch Terminal Matterhorn C - przełęcz Grimsel D - koniec relacji P.S. Wszystkie filmy na serwisie Vimeo najlepiej oglądać przeglądarką Opera, ewentualnie Internet Explorer. FireFox niestety nie radzi sobie z Flash Playerem z Vimeo i tnie filmy (szczególnie gdy korzystamy ze starszego komputera) Pozdro Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez PrzemekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawyerek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Dla odmiany rewelacyjny filmik ;) Gratuluję wypadu i czekam na kolejne relacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wszystkie filmiki Przemka sa najwyższych lotów. Oglądałem każdy po kilka razy i muszę przyznać,że chłop zwiedził kawał Europy. Może i mi się uda kiedyś :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi