zomb Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 WitamPlanuje w jakis cieply kwietniowy weekend wybrac sie na jakas przejazdzke po Polsce ,moze bylby ktos chcetny,co do miejsca to jeszcze nie wiem dokladnie ,to sie wymysli,cos bym pozwiedzal a z wieczora napil sie browara :lol: Jezeli znacie ciekawe miejsca to piszcie.Dystans ok 300km w jedna strone + - 100kmFajnie by było w kilka moto sie wybrac :) Pozdrawiam Maciek xj600STYCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 otwarcie sezonu bemowo jak wypali moja ekipa to będe ja + dwa fajery + cbr600F1 i może cbr1000 + Dual ale jeszcze zobaczymy kto bedzie chętny bo czasu jescze jest i może coś wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 kwiecien plecien poprzeplata troche zimy troche lata. Zeby pani z pogody wrozyla same slonca na mapie bez zadnych chmurek. Ja tez sie pisze, wyprawy juz u mnie od dziecka w genach. Moto juz powienienem miec prawko tez wiec nic tylko ruszac w droge. "Born to be wild" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 15 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 WitkaTzn Fasola proponujesz wyjazd na otwarcie sezonu do Wwa??Jezeli tak to sie pisze,ale oprocz tego mozna gdzies wyskoczyc,moze mazury,piekne widoki i podobno ladne dziewczyny :lol: Hehehe Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Jest pomysł wyjazdu do Berlina z noclegiem pod granicą. Na razie baaaardzo wstępne plany ale kto wie... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 WitkaTzn Fasola proponujesz wyjazd na otwarcie sezonu do Wwa??Jezeli tak to sie pisze,ale oprocz tego mozna gdzies wyskoczyc,moze mazury,piekne widoki i podobno ladne dziewczyny :lol: Hehehe Pozdrowkatak wybieramy sie do wawki ale to jescze nic pewnego.Trzeba czekać do końca marca i okaże sie co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 No na Bemowo moze tez by sie udało ale to duzo zalezy od pogody ;) Berlin tez by sie przydał :buttrock: czas i kasa to jednak problem , ale do pokonania, no nie stety nie mozna byc wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Ja rowniez z mila checia sie gdzies wybiore z Wami w jakis kurs.Juz zaniedlugo bede mial motor i ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi