kuraś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 witam mam maly problem otoz mam zerwana linke gazu (zamykajaca) w gpz500, jezdzilem tak jakis czas niecale 200km zrobilem i nic sie nie dzialo.. moje pytanie czy na "hypko" musze ja wymienic czy jest to sprawa 2 rzedna?? wiem wiem sa 2 to musze 2 byc ale czy teraz przez to ze jest zerwana cos moze mu dolegac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jemu z powodu braku tej linki nic nie będzie przeszkadzało ale co powiesz gdy podczas próby przymknięcia przepustnicy okaże się że motocykl nie wykona Twojego polecenia i będzie dalej grzał na pełnym gazie ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kiedyś w "świecie Motocykli" opisywali do czego służy "ta druga" linka :biggrin: . I nie było to czcze ostrzeżenie. Lepiej ją wymień zanim się zdziwisz :eek: i wylądujesz na pleckach, albo w płotku sąsiada :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 wiem o co wam chodzi ;) jesli odkreci sie gaz i go sie pusci odbije do pewnego miejsca..wystarczy przekrecic jeszcze troche i juz sie zacina linka i silnik wchodzi na obroty, gdy sie nie chce to nie idzie przekrecic tak manetki napewno nie w czasie jazdy. z tym plotem to chyba extrim jazda jak wlasciwa linka sie zahaczy gdzies :icon_eek: narazie pytam z ciekawosci bo nie jezdze. bede musial ja wyciagnac i cos porzezbic moze jakis wklad dopasuje ;) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tu nie ma co rzezbic, trzeba kupic lub dorobic linke na wzor i zalozyc, to wszystko. Mniemam ze jakis warsztat robiacy linki jest w twoim miescie, a jezeli nie to trzeba to zrobic wysylkowo. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 wczoraj troche posiedzialem przy moto linke wyciaglem ale okazalo sie ze nie ma koncowki tej przy manetce wiec o rzezbieniu nie ma mowy :/ jak juz to trzeba jakas kupic :) ale i tak dzieki za odp :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi