trollsky Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Aż skóra mi ścierpła jak wyraziła chęć zdobycia prawa jazdy kategorii A . Pzdr. moja poszła jeden krok dalej ... tydzien temu odebrała prawko i juz miala pierwsze wprawki na cbfie ... http://img801.imageshack.us/i/cbfa.jpg/ powiedziała ze bala sie odkrecic powyzej 3 tysiecy, no cóz dodatkowy plus przelotowych kominów ;) Teraz dzieciaka mi drugiego urodzi to dostanie seven fifty ktorej nie sprzedałem bo mi szkoda było ... Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemens Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Sprawdziłem na fakturze, co mi tam wlali w serwisie hondy: castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 po 47 PLN/l. Trochę mam wyrzuty sumienia, że dobijam już na nim do 12-go tysiąca km ale skoro tak zaleca instrukcja i serwis to nie będę świętszy od papieża. A moja żonka ma dostać (od swojego najlepszego na świecie męża, oczywiście) nowe auto na wiosnę, więc jeśli woli motocykl... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynekM Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Cześć Panowie strasznie rozpieszczacie TE SWOJE KOBIETY - zgroza ! Dobrze , że moja nie czyta tego forum . Olej wymieniałem co 6 tys. bo głównie jeżdżę po mieście , a są to odcinki kilku kilometrowe i permanentnie w korkach przeważnie na "dwójce" i stąd decyzja o tak częstej wymianie . Jutro rano miałem lecieć do Rumunii ale nie uśmiecha mi się 500km w deszczu - więc odpuszczamy , może w niedzielę , może w poniedziałek , a najpiękniejsze z tego jest to , że nie ustalaliśmy trasy ani terminów . Tylko raz się spotkaliśmy na godzinkę żeby pogadać , reszta ustaleń telefonicznie . Oczywiście wiemy co warto zobaczyć , ale kiedy tam dojedziemy i którędy to się zobaczy . Na razie jedziemy przez Rzeszów na Słowację do Sighisoary w Rumunii i trasą Transfogarską odwiedzić Drakulę . pzdr. Marek Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez SynekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti CBF Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) No to miłej wyprawy :crossy: Mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami. Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez Arti CBF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 z nudów wczoraj w garazu nakręciłem ;) http://www.youtube.com/watch?v=n063YGJVigo Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 z nudów wczoraj w garazu nakręciłem ;) http://www.youtube.com/watch?v=n063YGJVigo Jaka marna jakość .... szkoda Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid_82 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nieublagalnie zbliza sie koniec opon mojej eFki, wiec mam do Was pytanie jakie wybrac nowe obuwie? Naczytalem sie troszku testow i w gre wchodza Mechelin Pilot Road 2 lub Pirelli Angel ST. Macie jakies inne typy? Co mam wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Nieublagalnie zbliza sie koniec opon mojej eFki, wiec mam do Was pytanie jakie wybrac nowe obuwie? Naczytalem sie troszku testow i w gre wchodza Mechelin Pilot Road 2 lub Pirelli Angel ST. Macie jakies inne typy? Co mam wybrac? Widzę, że kolega czytuje kolorowe popularne miesięczniki... :cool: :wink: Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid_82 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Tez. :) W mnie w ekipie wiekszosc ludzi (na roznej masci sprzetach) smiga na Pilot Road-ach 2. Jedynym ich argumentem jest - bierz bo najlepsze, a to nie do konca mnie przekonuje. Dlatego pytam o Wasze typy Dodam, ze obecne to starsza wersja Michelinow i nie mam na co narzekac Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Sid_82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemens Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Michelin a później długo długo nic. Proponuję nie eksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Z tego co kojarzę, to Zbyhu śmiga już chyba na drugim komplecie jakichś Pirellek... Tylko nie pamiętam jakich. Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nieublagalnie zbliza sie koniec opon mojej eFki, wiec mam do Was pytanie jakie wybrac nowe obuwie? Naczytalem sie troszku testow i w gre wchodza Mechelin Pilot Road 2 lub Pirelli Angel ST. Macie jakies inne typy? Co mam wybrac? Stawiam na Michelina . :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Yo! Tak, ja smigam na Pirelli Diablo. Zwyklych, starych, sprawdzonych. Do tego kupuje opony z indeksem predkosci do 210km/h, dzieki czemu za komplet opon place ok. 650zl-700zl. Przod wystarcza mi na ok. 18-20kkm, a tyl na 12-15 tys.km. W Alpach podnozki poprzycieralem, wiec oponki chyba zle nie sa ;). Troche czasem zaluje, ze nie moge dmuchnac motorka na pelny gwizdek (mam pusta A1 pod nosem), ale coz. Cos za cos :). Caly czas usiluje wyprobowac inne gumy (np wlasnie PR2), ale za kazdym razem, jak przychodzi do zakupu, przewaza czynnik ekonomiczny ;). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 ja tez zajezdzam juz 2 komplet diablo strady na korsyce pokazaly ze da sie nimi w zakrętach polatać, a cenowo sa naprawde super. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A jak na mokrym? Cytuj SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi