adix Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ponawiam pytanie! Przyszła pora wymiany klocków hamulcowych. Na jakich jeździcie i jakie polecacie? Myślałem o ferodo ST lub SBS HSi LS czy może lepiej zamiast sinterowych normalne HF? Czy może polecacie innej firmy:icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Czy może polecacie innej firmy:icon_question: wyniki z działu co, jak kupić jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adix Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 dzięki bardzo już wiem wszystko :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 hej, chlopaki jak z ta zebatka? i zbyhu jak z szybka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 hej, chlopaki jak z ta zebatka? i zbyhu jak z szybka? Ja zębatkę zmienię na większa ale przy wymianie napędu. Byłem w serwisie Hond-Plaza, Warszawa ul.Malowniczej i wymienią mi za 80-100 zł bez utraty gwarancji. Mechanik mówił, że może trzeba będzie coś tam delikatnie podszlifować ale już to robił. Trzeba tylko kupić zębatkę i tu nie do końca jestem pewien jaką bo oficjalnie w katalogach do tego modelu nie ma 17" A szybę to ja mam Givi i na razie z nią jeżdżę. Ostatnio jeździłem trochę z plecaczkiem i narzekał mi że mocno wieje. Tak sobie myślę, że struga powietrza idzie po moim kasku i daje prosto w pasażera. Więc niewykluczone że ze wzgledu na plecaczek. przy jeździe we dwójkę Orginalna Hondy byłaby lepsza pozdr. Widurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Yo! No czytalem duzo dobrego o zakladaniu zebatki 17 na przod. Sam o tym myslalem, ale jakos nie zrealizowalem. Co do szyby z Viadra. Glosniej, choc troche spokojniej od wiatru. Ja wrocilem do oryginalnej szyby, a ta z Viadra moge odstapic za 60zl. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 no to z szybki rezygnuje a z zebatka sie zorientuje co i jak. no i czas by pomyslec o jakis gmolach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 caly czas sie zastanawiam nad tą szybką z viadra, mam czas do poniedziałku bo w poniedziałek lece na sardynie na CBF :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 pojawilo sie u nas "przedluzenie " blotnika:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1053933358 BTW: szukam (celem nabycia droga kupna) dolnej półki do cbf1000 z '06. moze ktos co gdzies jakos? bo mozliwy termin dostalem na 25 czerwca;(( pees. 2 miesiace sezonu jak psu w dupe Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (pojawilo sie u nas "przedluzenie " blotnika) Hej To jet to samo co kiedyś miałem dla wszystkich kupić ! (przynajmniej na zdjęciu ). Ostatnio dużo jeździłem przy bardzo kiepskiej pogodzie i tak mi się dało we znaki błoto wylatujące spod zegarów, że postanowiłem odrazu to cacko kupić. Puszczam przelew i jak przetestuję to podzielę wrażeniami. pozdr. Widurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ale kupiles z allegro czy z ebaja (w sensie za granicami?) Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widurek Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ale kupiles z allegro czy z ebaja (w sensie za granicami?) w allegro ! wychodzi najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tbar Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ... zrobilem gniazdko 12v na kierownicy, jestem w trakcie robienia stalego zasilania gpsu(sporo kabla bo robie bezpieczniki w zadupku... - nikt mi prundu kradl nie bedzie :icon_twisted: ) i jeszcze stelazyk na nawigacje ale to z pomoca znajomego mechanika :)... Cześć! Ja zasadniczo polecam (bo sam używam;)) kupno gotowego zestawu gniazda do zapalniczki wraz z bezpiecznikiem do samodzielnego montażu np to: http://www.moto-akcesoria.pl/gniazdko-zapa...otocykla,p,8057 i włożenie tego pod siedzenie. Znalazłem tam dobre miejsce i do ramy przymocowałem. - nie zamoknie, nikt prądu nie ukradnie, a kabel do tel lub gps można sobie przeciągnąć do przodu i np w tank bagu urządzenie trzymać (pod szybą oczywiście) lub na stelażu. Mam pytanie z innej beczki. Przeglądając instrukcje do naszego moto dojrzałem, że przeglądy okresowe (oczywiście lista czynności zal od przebiegu) mają odbywać się co 6000km lub co 6 miesięcy (po 6, 12, 18, 24 miesiącach) w zal od tego co nastąpi wcześniej. O ile 6000km rozumiem to czy pół roku to nie jest "nadgorliwość"? Myślałem że powinno być co rok... i chyba straciłem gwarancję na moje moto nie dotrzymując warunków gwarancji czyli terminów przeglądów. Czy tylko ja jestem w takiej sytuacji? Serwisujecie swoje moto co pół roku? Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio_ Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 gotowe gniazdo zapalniczki mam, na kierownicy, bezpiecznik tylko zmienilem z zestawu na porzadniejszy, gumowany, i troche kabla dodac musialem zeby do zadupka kabel puscic. drugie gniazdko, lacznie z ladowarka w owiewce schowane, zabezpieczone przed woda, tak ze tylko kabel do ladowania gpsu wystaje - tez czymadelko na bezpiecznik gumowane i w zadupku sa oba :) jak narazie sie sprawdza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tbar Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 gotowe gniazdo zapalniczki mam, na kierownicy, bezpiecznik tylko zmienilem z zestawu na porzadniejszy, gumowany, i troche kabla dodac musialem zeby do zadupka kabel puscic. drugie gniazdko, lacznie z ladowarka w owiewce schowane, zabezpieczone przed woda, tak ze tylko kabel do ladowania gpsu wystaje - tez czymadelko na bezpiecznik gumowane i w zadupku sa oba :) jak narazie sie sprawdza :) no tak, tylko, że jak z tego nie korzystasz to jeździsz z tymi bebechami na wierzchu- -chyba że to jakoś demontujesz po wycieczce? A gniazdo w schowku pod siedzeniem zamykasz i bezpieczniki nawet oryginalne zostawiasz bo tam przeważnie sucho jest... co kto woli. Na razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi