wokibart Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) To co Panowie..... 04.04.2009 ??? Ja juz rezerwuje termin :buttrock: Jerry zapraszamy na spotkanie, a noz sie nadasz :D , szczegoly co gdzie i o ktorej na forum. Edytowane 9 Lutego 2009 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 No to Jerry widzimy sie w Wawie na moto expo.. a My drogie Panie w Krakowie 04.04 :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J e r r y Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Niema problemu, chętnie poznam reszte załogi. Czyli Kraków już mam zaklepany :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) No to co spotykamy sie na targach w sobote? Ja bede tam pewnie tak od poludnia... Edytowane 12 Lutego 2009 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 To co Panowie..... 04.04.2009 ??? pasi No to co spotykamy sie na targach w sobote? Ja bede tam pewnie tak od poludnia... pasi , ale ale tylko do 18:oo jestem dostępny poźniej Hajłej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ja bede juz w sumie od jutra ;) woze sprzety od samego rana i pomagam przygotowywac stoisko Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ja bede juz w sumie od jutra ;) woze sprzety od samego rana i pomagam przygotowywac stoisko a co za stoisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Tazz pracuje teraz w międzynarodowej firmie produkującej zabawki dla sexshopów :biggrin: od rana wozi "sprzęty" :icon_mrgreen: i pomaga przygotowac stoisko :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam .Z kumplem planujemy w czerwcu wyjazd do Maroka i po drodze odwiedzenie kilku ciekawych miejsc .Trafiłem na wasz plan podróży ,który jest ciekawy i podobny do naszego .Chętnie byśmy się przyłączyli do Waszej grupy .Dajcie znać czy jest taka możliwość .O ile tak to kiedy i gdzie organizujecie spotkanie organizacyjne ?Pozdrawiam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam .Z kumplem planujemy w czerwcu wyjazd do Maroka i po drodze odwiedzenie kilku ciekawych miejsc .Trafiłem na wasz plan podróży ,który jest ciekawy i podobny do naszego .Chętnie byśmy się przyłączyli do Waszej grupy .Dajcie znać czy jest taka możliwość .O ile tak to kiedy i gdzie organizujecie spotkanie organizacyjne ?Pozdrawiam :lalag: Wszystko jest na forum, jezeli Wam pasuje klimat (imrezowo-uzywkowy), termin, ostra jazda na moto i mozliwosc zmiennosci decyzji na trasie to wpadajcie na rekonesans :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 to na krakow niezla ekipa sie szykuje hehe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ok.Dzięki za info .W Krakowie o której,gdzie i kiedy ? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Ok.Dzięki za info .W Krakowie o której,gdzie i kiedy ? :lalag: SPOKOJNIE.... SLEDZ TEMAT POZDR :buttrock: Edytowane 13 Lutego 2009 przez wokibart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) no to co tak jak w zeszlym roku hotel krystyna w krakowie? kawalek od centrum ale cenowo bomba i juz przetestowany. Rodzinna 6tka za 259 pln! I maja ciekawy program kulturalny http://www.nowahutatour.com/ :biggrin: Edytowane 17 Lutego 2009 przez Luker_zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Również zamierzam w tym roku troszeczkę polatać po Europie (oprócz) Marokom tj Alpy austriackie, północne Włochy, Francja, Pireneje, Andora, Niemcy... (5-6 tys km) może skrzyżują nasze drogi.... jeśli wartość euro w złotówkach będzie rosła jak do tej pory, to obawiam, że stać będzie tlko dojechać do strefy "euro", Ci bardziej zamożni jeszcze pojadą parę km w strefie "euro", a gdzie jeszcze tu Maroko :) Pozdr Edytowane 18 Lutego 2009 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi