Luker_zet Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 PANOWIE JAK Z KOSZULKAMI?? Robimy na Expedition 2nd? ja jestem za. kto ma pomysly to niech wrzuci na picase albo gdzies tam i sie wybierze pozniej debesciaka :biggrin: no i tym razem bym naklejki jeszcze zrobil to by sie obkleilo moto no i wszystko podrodze :biggrin: oprocz namiotow mozemy tez tym razem jeszcze lepiej zaplanowac cala logistyke tzn ustalic kto bierze narzedzia, kto kable (gdyby Tytusa alarm znowu gral cala noc), kto jakas apteczke, kto zapasowe zarowki, kto korkociag, a kto recznik :biggrin: ... tak zeby sie nie dublowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ja jestem za. kto ma pomysly to niech wrzuci na picase albo gdzies tam i sie wybierze pozniej debesciaka :biggrin: no i tym razem bym naklejki jeszcze zrobil to by sie obkleilo moto no i wszystko podrodze :biggrin: oprocz namiotow mozemy tez tym razem jeszcze lepiej zaplanowac cala logistyke tzn ustalic kto bierze narzedzia, kto kable (gdyby Tytusa alarm znowu gral cala noc), kto jakas apteczke, kto zapasowe zarowki, kto korkociag, a kto recznik :biggrin: ... tak zeby sie nie dublowac... Dobra to wrzucajcie projekty koszulek na ten wyjazd :) a co do tego kto co bierze to dobry pomysl :) ja zabieram jak w zeszlym roku zioła prowansalskie na pizze i tictac`i :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Chętni bym się z wami zabrał na taki mega wypad poza Europę. Chciałem tylko zaznaczyć że równie ciekawa jest Tunezja i łatwiej się do niej dostać. Poza tym jest tam o wiele bezpieczniej. Byłem dwa lata temu samochodem - nie samolotem. polecam trase przez Marsylie a potem kontenerowcem do Afryki. Sprawami przeprawowymi zajmuje się firma CECOFORMA. z Marsylii, tylko musicie znać francuski żeby kupić bilet bo po ang to oni ni w ząb. To taka moja mała subiektywna propozycja Panie kolego, nie uwazam, ze w Maroko jest niebezpiecznie. Skad taki pomysl? Spedzilismy tam pol roku temu w dwojke z 10 dni (nie pamietam dokladnie), spanie czy to na dziko, czy w hotelu, czy na kempingu i....? I nic. Bezpieczny kraj, przyjemni ludzie. To nie jest zadna dzicz! Zostalo mi z wypadu 20 ichniejszych dirhamow - ale nie dam, bo KIEDYS mi jeszcze beda potrzebne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zostalo mi z wypadu 20 ichniejszych dirhamow - ale nie dam, bo KIEDYS mi jeszcze beda potrzebne ;) a własnie. Jak tam z korzystaniem z karty, duza dostępność , czy srednio?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 a własnie. Jak tam z korzystaniem z karty, duza dostępność , czy srednio?? pzdr Raczej slabiutko. O ile pamietam, to w pierwszym wiekszym miescie (dla nas to byl Tetuan) wyciagnelismy z bankomatu kupe kasy i starczylo. Chyba najlepiej by bylo miec w rece gotowke (np kilka stow euro) i zmienic gdzies w banku. W kazdym razie o placeniu karta na stacjach czy w sklepach, knajpach - raczej mozesz pomarzyc. zaczalem pisac relacje z tej wycieczki, ale minie jeszcze pewnie sporo czasu, nim bedzie wiecej o Maroko.. http://advrider.com/forums/showthread.php?t=417636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 W kazdym razie o placeniu karta na stacjach czy w sklepach, knajpach - raczej mozesz pomarzyc. Nawet jak gdzieś już jest terminal to może się okazać że ze względu na jakość sieci telefonicznej nie zapłacisz kartą :icon_twisted: chociaż we wszystkich hotelach sieci "Ibis" było OK. Jest też sporo bankomatów - ale nie sprawdzałem jak działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 to jak Panowie i Panie? dajcie linki do projektów T shirtów.. jak z Krakowem??? koniec marca lub początek kwietnia na 2Oo??? Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 KRK raczej w kwietniu zeby opony do drogi nie przymarzaly :biggrin: a co do projektow koszulek... http://rapidshare.com/files/185123891/Koszulka.pdf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 KRK raczej w kwietniu zeby opony do drogi nie przymarzaly :biggrin: a co do projektow koszulek... http://rapidshare.com/files/185123891/Koszulka.pdf.html hej, jak dla mnie koszulki sa swietne.. osobiscie tylko ta palma dla mnie nie ten tego :) ktos z ASRT jedzie na motocykl expo w Wawie? wiecie gdzie bedzie mnie mozna znalezc, bo siedze tam 3 dni zawodowo Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Koszulka dla mnie jest OK i uwazam ze lepszejsza niz w 2008, ta palma tez mi nie przeszkadza. Co do EXPO to nie potrafie sie teraz okreslić, jak juz to tylko w sobotę podlece. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Rewelacyjna wycieczka wam się szykuje. Sami z kumplem chcieliśmy się w tym roku wybrać na coś podobnego ale mało osób da się przekonać, bo każdy mówi, że za daleko, że moto może niepodołać itp farmazony. a Tu widzę towarzystwo zdecydowane i zdeterminowane :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Rewelacyjna wycieczka wam się szykuje. Sami z kumplem chcieliśmy się w tym roku wybrać na coś podobnego ale mało osób da się przekonać, bo każdy mówi, że za daleko, że moto może niepodołać itp farmazony. a Tu widzę towarzystwo zdecydowane i zdeterminowane :clap: Dokaldnie... rok temu sie wiekszosc z nas pierwszy raz w zyciu widziala... Zebrałą sie fajna ekipa, wszyscy oblatujemy sporty, po winklach sie zajebi*** bawimy cala ASRT i jest git :) O to wlasnie nam chodzi i to koontynuujemy i bedziemy (mam nadzieje) koontynuowac co roku :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wokibart Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dokaldnie... rok temu sie wiekszosc z nas pierwszy raz w zyciu widziala... Zebrałą sie fajna ekipa, wszyscy oblatujemy sporty, po winklach sie zajebi*** bawimy cala ASRT i jest git :) O to wlasnie nam chodzi i to koontynuujemy i bedziemy (mam nadzieje) koontynuowac co roku :) I O JEDEN DZIEN DLUZEJ...... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=laUeigikdEg&feature=related :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=laUeigikdEg&feature=related :biggrin: hehehe skad my to znamy? :) Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi