Jump to content

Honda mtx 80 na jaki kolor pomalowac!!??

Hondziak
 Share

Recommended Posts

WItam poraz drugi mam pytanie mam juz przygotowaną honde mtx 80 jest juz rozebrana na mak wyszlifowana i tylko teraz czeba wybrac kolor prosil bym was abyscie mii doradzili na jaki kolor pomalowac ta hondzie ona byla pomalowana na czarny ale ten kolo szwab pomaloewal ja pedzlem.myslalem nad czarna rama mat,lagi i wahacz to na srebrno albo na zloto a bak plastiki na zielono metalik co wy o tym sadzicie czekam na komenty pozdrawiam Mateusz P.

rat to znaczy dosłownie szczur ,postaw teraz moto na jakis czas na dworze to będziesz miał rat'a ;]]

tak spytam,będziesz go malował sprayem? ;d

Par montaignes et par valees

Et par forez longues et lees

Par leus estranges et sauvages

Et passa mainz felonz passages

Et maint peril et maint destroit...

Ehmmm,Sprayem to moge se grafitti na scianie zrobic :D xD Malowal bede nowym pistoletem i nowym kompresorem :D :P Dzisiaj tzn w Poniedzialek bede nakladal szpachel natryskowy:Pi wymatuje te wszystkie czesci nad kolorem jeszcze pomysle

PS.Rózowe to ja moge dziewczynie Stringi kupic :P

plastiki zostaw, co najwyżej Plakiem je potraktuj albo kup nowe, szkoda pracy włożonej w malowanie

na ramę czarny podkład do lakieru i na biało

Edited by enduromaster

transport bus + 4os

stała trasa Łódź-Paryż-Łódź
PW, GG lub 663 231 860

Dzieki za wszystkie wasze odpowiedzi wszystko zostalo wyczyszczone i dzisiaj zaczelismy malowac juz jest nalozony szmachel natryskowy jutro tzn w Wtorek to bedziemy juz matowac i bedziemy zielony klasc jak skoncze to zapodam fotki ramna zostala pomalowana na czarny mat przednie widelki i wahacz na srebrno a plastiki i bak na ciemny zielony jak by nie bylo pomalowane to bym nawet ją nie wyjechal na ulice bo wygladalo Bleeee juz jepiej wyglada tym szpachlem natryskowym :D razem na wszystkie farby rozpuszczalnik itp wydalem 180 zl.Pozdro :D :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: