Kamiś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam! Czy ktos z was probowal podłaczyć przednie swiatło tak zeby na swiatłach mijania swiecily prawa i lewa zarowka i przy tym nie oslepialy jak na długich? Jesli ktos to robil chetnie wyslucham wskazowek jak to wykonac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Przed taką przebudową zrób sobie bilans prądowy w tym motocyklu i sprawdź czy masz tyle zapasu a następnie sprawdź czy reflektor zaprojektowany dla świateł drogowych może być wykorzystany jako światło mijania. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Przeciez jak lecisz na dlugich to ciebie nie oslepiaja wiec w czym problem? A na serio mnostwo ludzi lata na dlugich i tylko czasem kierowcom tirów to przeszkadza Edytowane 26 Grudnia 2008 przez pawelgsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 w sumie mozna i tak ale wolal bym zeby tam nikogo nie oslepialo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) próbowałem z taka opcją: światła drogowe (lewy reflektor) ustawić dośc nisko, oraz w prawo. I jeździć na drogowych , wtedy praktycznie nie oślepiasz. Ale po ciemku nie masz jak sobie doświetlić lewego zakrętu, ani oświetlić drogi w lesie ... Chyba że po zapadnięciu zmroku byś spowrotem podnosił, żeby drogowe pełniło funkcję drogowego a nie mijania. Ja po jednym dniu spowrotem ustawiłem wszystko tak jak powinno być ... wydaje mi sie że jednak ciężko będzie zrealizować twój pomysł A dlaczego pytasz? Za słabo świecą ? Czy po prostu "Gryzie" cie, że jeden reflektor nie wykorzystywany i się marnuje :) ? Edytowane 26 Grudnia 2008 przez zazzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 gryzie mnie to ze wiele osob zwraca mi uwage ze mam swiatlo zwalone :) druga sprawa to ze lepiej by to wygladalo jakby dwa oczka swiecily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 gryzie mnie to ze wiele osob zwraca mi uwage ze mam swiatlo zwalone :) druga sprawa to ze lepiej by to wygladalo jakby dwa oczka swiecily co zrobisz że ludziska sie nie znają. Daj sobie spokój, bo to nie ma sensu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi