grzesiek78 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No i co? Sama jadę? :P Szerokosci :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No i co? Sama jadę? :P Nic się nie martw, jeszcze dużo czasu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No i co? Sama jadę? :P No daj spokoj !!! :buttrock: To Ty singiel jestes ??? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Kurde, yuby, wiesz o co kaman i sie czepiasz koncowki :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam WSZYSTKICH!!! Ja deklaruję przyjazd na ZIMOWE BORKASY!!! :buttrock: dopisywać się i to już!!! :evil: dopisywać się i to już!!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 A proszę bardzo, tudzież chętnie się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bury, ale przyjedź Helixem bo to jeden z nielicznych motocykli których sam widok przyprawia mnie o banana na ryju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ha, ostatnio helixowi się utyło do... 800ccm :biggrin: Wygląd i klimat w zasadzie bez zmian. Nie mogłem się oprzeć i zakupiłem Hondę PC 800 :biggrin: Oczywiście helix ma u mnie dożywocie, faktycznie jest zbyt pocieszny żeby się go pozbywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No i co? Sama jadę? :P <na chwilę obecną> jeśli Cię dogonię to jadę z Tobą na :crossy: ofc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 <na chwilę obecną> jeśli Cię dogonię to jadę z Tobą na :crossy: ofc :) Znaczy co? Jako plecak? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ha, ostatnio helixowi się utyło do... 800ccm :biggrin: Wygląd i klimat w zasadzie bez zmian. Nie mogłem się oprzeć i zakupiłem Hondę PC 800 :biggrin: Oczywiście helix ma u mnie dożywocie, faktycznie jest zbyt pocieszny żeby się go pozbywać. O QWA! Bury i Ludwik to to samo? Ja pitole, przyjeżdżaj człowieniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 O QWA! Bury i Ludwik to to samo? Ja pitole, przyjeżdżaj człowieniu :) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ppeterek, weź wino :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ppeterek, weź wino :) A będziesz pił? Jabłkowe czy śliwkowe? No oczywiście jak "przepustkę" dostanę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No oczywiście jak "przepustkę" dostanę :icon_biggrin: Przepustke to sie zostawia na zakladzie wlozona w zegar wejsciowy :icon_mrgreen: Jedziesz tam chlac a nie sie za raczke prowadzac z polowica :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi