Jump to content

Kolejna ślicznotka w moich rękach :)

bahama
 Share

Recommended Posts

no i wkońcu przyszedł czas na zmiane :) po prawie dwuletnim ujeżdzaniu poczciwej F3, z której byłem mega zadowolony przyszła pora na zamiane oczywiscie również na Honde tym razem F4i 01' :)

motocykl od pięciu dni stoi w pokoiku ;)

oponki nowe; nowy napęd, po wszystkich regulacjach, nowe swieczki oleje filtry itp :)

oryginalny zestaw narzędzi, protokoły serwisowe itp :)

link do fotek --> http://bikepics.com/members/bahama/01cbr600/

obecnie motocykl rozebrany w drobny mak w celu dokladnego wyczyszczenia itp :), silnik czysciutki żadnych wycieków itp wszystkie płyny w normie klocki nówki :) ehh jestem szczęśliwy :)

Wam również życze dużo cierpliwości oraz wytrwałości w szukaniu nowego sprzeta :)

pozdr. Baham

Edited by bahama

Gratki :)

Ech Bahama, gdzie te czasy jak na Rybnik party przyjeżdżałeś MZ-tą :icon_mrgreen:

Gdzie te czasy jak w Rybniku spotkałeś mnie z ekipą, w której jechała Agghia - na F3 o takim samym malowaniu :) Ale ja się wtedy zdziwiłem. Ekipę zatrzymały światła, więc poczekałem za nimi, patrzę, jedzie CBR, już oczekuję że się zatrzyma a tu ziuuuum - a w dodatku na pokładzie dwie osoby :D Musiałem mieć bardzo głupią minę pod kaskiem :D

W każdym razie - niech służy.

pozdr

LYsY

Edited by LYsY