bahama Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 (edited) no i wkońcu przyszedł czas na zmiane :) po prawie dwuletnim ujeżdzaniu poczciwej F3, z której byłem mega zadowolony przyszła pora na zamiane oczywiscie również na Honde tym razem F4i 01' :) motocykl od pięciu dni stoi w pokoiku ;) oponki nowe; nowy napęd, po wszystkich regulacjach, nowe swieczki oleje filtry itp :) oryginalny zestaw narzędzi, protokoły serwisowe itp :) link do fotek --> http://bikepics.com/members/bahama/01cbr600/ obecnie motocykl rozebrany w drobny mak w celu dokladnego wyczyszczenia itp :), silnik czysciutki żadnych wycieków itp wszystkie płyny w normie klocki nówki :) ehh jestem szczęśliwy :) Wam również życze dużo cierpliwości oraz wytrwałości w szukaniu nowego sprzeta :) pozdr. Baham Edited December 23, 2008 by bahama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H82 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Ładna, gratuluję zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweety13 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Ładna , żółciutka gratuluje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazzu Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 śliczna jest ... ! fajne malowanie mogę wiedzieć, ile zapłaciłeś ? http://bikepics.com/pictures/1516570/ na tym zdjęciu kolor czachy wydaje się bardziej "wyblakły" niż owiewek :) wrzuć lepiej jakieś fotki robione w dzien :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine.of.m Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 no no..gratuluje,piękna;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3d Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Malowanie nie dla mnie, ale gratulacje :) Na wiosne poluje dokladnie na to samo - chociaz najbardziej bym chcial granatowa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LYsY Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 (edited) Gratki :) Ech Bahama, gdzie te czasy jak na Rybnik party przyjeżdżałeś MZ-tą :icon_mrgreen: Gdzie te czasy jak w Rybniku spotkałeś mnie z ekipą, w której jechała Agghia - na F3 o takim samym malowaniu :) Ale ja się wtedy zdziwiłem. Ekipę zatrzymały światła, więc poczekałem za nimi, patrzę, jedzie CBR, już oczekuję że się zatrzyma a tu ziuuuum - a w dodatku na pokładzie dwie osoby :D Musiałem mieć bardzo głupią minę pod kaskiem :D W każdym razie - niech służy. pozdr LYsY Edited December 23, 2008 by LYsY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts