Kysovsky Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 pomocy szukam tarczy chamulcowych do owego motoru i ni cholery znalesc nie moge probowalem juz od roznych hond i niestety dupa. mam lekko wygieta prawa tarcze i chce wymienic przed sprzedaza by komus nie wciskac tandety a ni moge znalesc zamiennikow itd. tarcze od CBR 600 prawie pasuja znaczy rozmiar itd ok ale za male odejscie od kola :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ale za male odejscie od kola :/ wloz podkladki dystansowe w mocowanie zacisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Boje sie ze to bedzie ciezka sprawa znalezc tarcze - zamiennik do tego motocykla. Moze Piotrek cos wie, jezeli nie to musisz sprawdzic np www.bikebandit.com w czesciach fabrycznych i akcesoryjnych, ale do tego warto troche kumac angielski. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 http://www.dwa-kola.pl/ skontaktuj sie z włascicielem- moze Ci ściągnie w sensownej cenie :) Pozdro Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kysovsky Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 no wlasnie myslalem o podkladkach ale czy one sa bezpieczne ?? myslalem czy moze dac aluminiowe podkladki pod tarcze co by doszla do zacisku bo jakos zacisk wole zostawic tak jak jest wole nie oslabiac mocowan.. w sumie to nie wiem co mam zrobic :D jedna tarcza a tyle problemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ten model to egzotyka na naszym rynku. Pierwsze egzemplarze CB1 miały przód z CBR600F. Model CB400SF miał sporo zmian. Może jak zmierzysz wielkość odsadzenia to coś znajdziemy w katalogu EBC. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 no wlasnie myslalem o podkladkach ale czy one sa bezpieczne ?? myslalem czy moze dac aluminiowe podkladki pod tarcze co by doszla do zacisku bo jakos zacisk wole zostawic tak jak jest wole nie oslabiac mocowan.. w sumie to nie wiem co mam zrobic :D jedna tarcza a tyle problemu :D jesli to tylko pare mm to wrzuc tuleje dystansowe z dobrego alu pod zacisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kysovsky Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 jesli to tylko pare mm to wrzuc tuleje dystansowe z dobrego alu pod zacisk no wlasnie jest to prawie pol cm :/ a jeszcze mam pytanie znacie moze kogos kto by mi takie podkladki zrobil ? bo ja to co najwyzej moge sobie z papieru je wyciac :D pozdrawiam Ten model to egzotyka na naszym rynku. Pierwsze egzemplarze CB1 miały przód z CBR600F. Model CB400SF miał sporo zmian. Może jak zmierzysz wielkość odsadzenia to coś znajdziemy w katalogu EBC. hehe ze egzotyka to juz wiedzialem po pierwszym servisie jak goscie sie zastanawiali co to jest :D ale motocykl jest super i nie zaluje kupna poprostu cudenko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 no wlasnie jest to prawie pol cm :/ a jeszcze mam pytanie znacie moze kogos kto by mi takie podkladki zrobil ? bo ja to co najwyzej moge sobie z papieru je wyciac :D pozdrawiam prawie pol cm to mniej niz 5mm wiec nie powinno byc problemu. kazdy zaklad tokarski to zrobi za pare zl. najpier odmierz to sobie wkladajac podkladki bo lugosc musi byc dobrana dosc dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi