Skocz do zawartości

Nowa elektryka, nowy moduł, ISKRY NIE MA ... MTX 125

Hipolit
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mogą być problemy bo po pierwsze nie ma wstępnego spręzania w skrzyni korbowej (bo podczas spręzania mieszanka wraca sie do gaźnika ) te listki muszą przylegać i nie da sie ich naprawić wymień to

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

Witam przepraszam ze nie umieszczam tego tematy w nowych lecz nie moge wracajac do rzeczy mam wielka prosbe do forumowiczow poszukuje schematy elktryki do piaggio zip 125 gdyz mam taki problem jak krece ze startera to iskra raz sie pokazuje po wylaczeniu startera i ponownym wlaczeniu iskra znowu raz sie pojawia co to moze byc kostki wszystkie wyczyscilem masy itd cewke tez prosil bym zeby administrator i moderatorzy nie z*ignorowali tego posta przepraszam jeszcze raz prosze o szybka odp

Edytowane przez szpieg33

W silnikach czterosuwowych Piaggio są układy zapłonowe CDI zasilane z akumulatora (DC-CDI), nie będziesz więc miał możliwości odpalenia bez akumulatora lub przy rozładowanym akumulatorze. Masz zapłon z immobiliserem? Przede wszystkim sprawdź impulsator (rezystancję oraz indukowanie się napięcia). Schemat układu zapłonowego znajdziesz na stronie, którą podałem w moim temacie w dziale dane serwisowe motocykli.

lubisztosuko.gif7,352 osób lubi to.