ziuT Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 The Indoor Streetbike Freestyle World Championship will take place from 19 to 22 February 2009 in Zurich, Switzerland. The Championship is part of the Swiss Motorcycle, Scooter and Tuning Exhibition SWISS-MOTO which attracts more than 60,000 visitors every year! http://championship.swiss-moto.ch/ Polske reprezentowac bedzie STUNTER#13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dla $13 to kolejny krok do StuntWars- powodzenia ziom! Jesli wszyscy beda sie rozwijac w takim tempie to mysle, ze za rok juz nie tylko Rafal bedzie reprezentowal PL na tego typu zawodach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciow Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Stunter13-t108023.html STUNTER13 !!! no to bedzie sie dzialo !!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 I w tej chwili nie wazne czy ktos jest fanem stuntu czy nie powinnismy trzymac za stuntera13 kciuki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Da radę!!!! :) Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Da radę!!!! no to ba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Da radę!!!! :) $13 Roz****doli konkurencje jak gnój po polu :biggrin: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 STUNTER 13 po tym co pokazuje od momentu jak zobaczylem go po raz pierwszy na Bemowskim EXTREMEMOTO 08 jest dla mnie najlepszym polskim "ulicznikiem" :clap: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie wiem czy Zwróciliście uwagę na wiek pozostałych zawodników :bigrazz: Dziadki jakieś :biggrin: Sądzę ze za parę lat Polacy będą w swiatowej czołówce :clap: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Sądzę ze za parę lat Polacy będą w swiatowej czołówce nie przesadzajmy, ale warto trzymać kciuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Sądzę ze za parę lat Polacy będą w swiatowej czołówce :clap: :icon_twisted: Myślę że Rafał już do niej należy :clap: Widać to po komentarzach do jego jazdy na Stuntlife. Oby stres go nie zjadł :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie wiem czy Zwróciliście uwagę na wiek pozostałych zawodników :bigrazz: Dziadki jakieś :biggrin: : A. Colton ma az 16 lat..... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ogólnie napewno masz racje, tylko że ja miłem na mysli jedynie zawodników startujących w Indoor Streetbike Freestyle World Championship. U nas równiez można wyszukac talenty np http://www.scigacz.pl/Lukasz,FRS,6281.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ogólnie napewno masz racje, tylko że ja miłem na mysli jedynie zawodników startujących w Indoor Streetbike Freestyle World Championship. ja tez mam na mysli zawodnika startujacego w Szwajcari, z rozmowy jaka przeprowadzilem osobiscie z Coltonem(listopad) wyniakalo ze sie na nie wybiera i ostro trenowal na 600rr08'- chyba, ze cos sie ostatnio zmienilo :icon_rolleyes: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) ja tez mam na mysli zawodnika startujacego w Szwajcari, z rozmowy jaka przeprowadzilem osobiscie z Coltonem(listopad) wyniakalo ze sie na nie wybiera i ostro trenowal na 600rr08'- chyba, ze cos sie ostatnio zmienilo :icon_rolleyes: Opierałem sie głownie o te dane: http://championship.swiss-moto.ch/go/id/dib/ Edytowane 31 Grudnia 2008 przez rafał 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi