tomek_gutowski Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam kolegow. Ostatnio mam dziwne historie z moja Maruda. Mianowicie kiedy ja odpalam musze poprobowac ze 3 - 4 razy (a jakis czas temu palila na doty) a jak sie juz uda to cienko reaguje na gaz (jak sobie stoi na ssaniu i sie rzgrzewa) jakby z opoznieniem, czasami strzeli w wydech. Podczas jazdy po rozgrzaniu i odpaleniu przerywa, dopoki sie porzadnie nie rozgrzeje...ktos wie co moze jej dolegac ?? Ps. gazniki byly myte i synchronizowane w zeszlym sezonie.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 To juz jakis czas temu to robiles. Wydaje mi sie z pomogla by znowu taka operacja czyli wyczyszczenie gaznikow wraz z synchronizacja i nowe swiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 zgadzam sie z poprzednikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jak chcesz jezdzic w zimie to zmien swiece na odpowiednik Denso, zmien albo zabezpiecz przewody wysokiego napiecia. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_gutowski Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam Dzieki za odpowiedzi - najpierw zaczne od swiec i przewodow a pozniej poleci sie dalej Narra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A moim zdaniem te kłopoty spowodowane są obniżoną temperaturą otoczenia :-). Jak znowu będzie wiosna i 20 stC to wszystko wróci do normy. Co nie oznacza że nie można tego trochę poprawić i ustawić bardziej bogatą mieszankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgadzam się z przedmówca, to są po prostu uroki zimowego "sezonu" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi