Tommo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 To ja też się zapytam.Arai Chaser-V vs Shoei NXRoba przymierzyłem, pasują, podobają się, nie testowałem bo nie ma jak, i nie wiem co wybrać :wacko:rzut monetą czy ktoś coś dopomoże? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Arai Chaser-V teraz jest promocja na te kaski kupisz za 1000 zl , nie jeździłem nie dotykałem nie mam pojęcia , opinia innych bardzo dobra o tym kasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jesteś pewien że ten model? Mi sprzedawca dał ofertę 2300 zł w malowaniu i ani zeta niżej :blink: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Kaski arai Honda Plaza kilka dni temu widziałem ceny i ofertę zadzwoń sprawdź , niestety ja już sobie kupiłem NXR wiec nie sprawdzalem http://www.scigacz.pl/Kask,Arai,Chaser-V,za,882zl,23871.html Edytowane 20 Stycznia 2015 przez słoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Szkoda że malowanie z kwiatkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzwoniłem. Zostały jakieś pojedyncze sztuki. Najtańszy 1499zł. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Chaser to stary model, bez wyjmowanej wyściółki. 2300 za niego to wygórowana kwota. Chyba ktoś chce zapolować na jelenia. Poprzeglądaj allegro, w tej cenie można kupić RX7. Aerodynamika oczywiście wzorowa :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ale ja mówie o chaser-V który jest nadal produkowany i ma wyjmowaną wyściółkę i poprawioną aero od zwykłego chasera. http://www.araihelmet-europe.com/site/collection/chaser-v/ RX7-GP nie wiem czy nie za radykalny jak dla mnie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Aha, w takim razie ja go znam jako ViperGT. Pewnie kwestia nazewnictwa na różnych rynkach. RX7 to tylko kolejne nowsze wcielenie, nie wiem czemu miałby być bardziej radykalny. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ponoć mocno torowy sprzęt z całym bagażem konsekwencji za tym idących.Ale może, może...muszę to to naciągnąć na łeb najpierw. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Fakt, Araie są dość głośne. Chyba najlepsze do turystyki będą Shuberty. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Mam schubertha. Jeden wystarczy. Poza tym nie szukam kasku do turystyki. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Za mały muszę M kupić. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zdecydowałem się na Araia Chaiser V do tego dokupiłem akcesoryjną czarną szybę. Hit cenowy to nie jest, ale już po pierwszej przejażdżce, utwierdziłem się w przekonaniu, że to dobry zakup był. Bardzo wygodny, świetna wentylacja, szczególnie szyby, bo pięknie odparowywała (chyba się obejdzie bez pinlocka) przy takich warunkach pogodowych.Aerodynamika do 180km/h bardzo dobra. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Gratulacje. To teraz możesz dołączyć do tych co tłumaczą malkontentom że płaci się za znaczek :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi