maaly4 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 witam serdeznie - jak w temacie chciałbym kupic do swego motocykla naklejki, napis KAWASAKI w kolorze złotym (kolor motocykla - czarny rok 2002 ). Wiem że najlepiej byłoby to zrobic w serwisie ale tam chcą za te naklejki 189zł. na jedną strone czyli około 400zł. za kpl. no nie uśmiecha mi się tyle wydac na "naklejki" w związku z tym postanowiłem kupic "zwyklaki" nie wypukłe próbowałem nawet zamawiac w firmie reklamowej ale nie znam rozmiaru liter (może ktoś zna) a chciałbym aby ten napis przypominał możliwie jak tylko sie da oryginał - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Cześć Wystarczy poszperać na allegro! Jak tam czegoś nie ma to pewnie nie istnieje hehe. Klikając "naklejki" lub nazwe motocykla można wiele znaleźć, o tutaj np: KLIK Myśle, ze podzwonisz w parę miejsc i niskim kosztem skompletujesz naklejkę. Powodzenia! Pozdrawiam, Djobeł Edytowane 30 Listopada 2008 przez Djobeł Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Cześć Wystarczy poszperać na allegro! Jak tam czegoś nie ma to pewnie nie istnieje hehe. Klikając "naklejki" lub nazwe motocykla można wiele znaleźć, o tutaj np: KLIK Myśle, ze podzwonisz w parę miejsc i niskim kosztem skompletujesz naklejkę. Powodzenia! Pozdrawiam, Djobeł Oczywiście, że Allegro! A nawet jeśli nie będzie to możesz zapytać tych, którzy wystawiają aukcje z naklejkami - zrobią chyba każdą na specjalne zamówinie według Twojego "widzi mi się" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaly4 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 allegro miałem na uwadze i przy tym obstałem (zmówiłem) ale chodziło mi o naklejki zblizone do oryg, tzn oryg. naklejki są mocno wypukłe, a te z allegro są płaski, nie każdy wiedział jakie rozmiary są tych naklejek, a poza tym nikt nie posiadał takiego materiału aby zrobic wypukłe ale w koncu zamówiłem dł.20 cm chyba troszkę za długie no ale jeszcze poszperam a jak nic innego nie znajde to przykleje jakie mam ( nie chcem oszpecić motocykla ) pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 z doswiadczenia wiem ze idealnie nie ma szans zeby dorobili wiec albo to przebolejesz albo bedziesz musial przebolec te 400 na oryginalne innej opcji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Tzn. ja kiedyś takie wypukłe naklejki zamawiałem, ale to było 2 lata temu. Dorabiają takie, a jeśli byś miał rozmiary to wszystko da radę zrobić. Ale jeśli chciałoby się mieć prawdziwe japońskie oryginały to niestety trzeba solidnie sypnąć hajsem. Mój kuzyn na naklejkę "Bandit" w serwisie zapłacił 28 złotych :wink: No comment... Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaly4 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 oryginały to niestety trzeba solidnie sypnąć hajsem. Mój kuzyn na naklejkę "Bandit" w serwisie zapłacił 28 złotych :wink: No comment... napis kawasaki na zbiornik do zx12r (jedna strona) w serwisie kosztuje 198 zł - a przecież trzeba kupic dwie razem 400zł - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...b3-2004/o/m4138 Decals (Black) 40$ na tej stronce. Oryginał. Jedno pytanie, czy to aby nie są żelowe naklejki ? naklejane na lakierze. Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Raczek_6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Spróbuj tutaj. Zamawiałem do swojej R1 cały komplet i są ok. Na pewno mają wypukłe do Yamahy (logo) oraz Suzuki (logo S). Jeśli nie mają na stronie tego co Cię interesują, to niewykluczone, że zrobią na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 firma motocykl z zabrza. dorabiaja wg oryginału. naklejki sa drukowane a nie cięte ploterem Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaly4 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 firma motocykl z zabrza. dorabiaja wg oryginału. naklejki sa drukowane a nie cięte ploterem a masz może większe namiary na tą firme byłbym wdzięczny - pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 a masz może większe namiary na tą firme byłbym wdzięczny - pozdro a trochę samodzielności..? link jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaly4 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 a trochę samodzielności..? link jsz DOKŁADNIE TAK TEŻ ZROBIŁEM TYLE ZE W GOOGLE - I PRZEPRASZAM ZE NIE POWIADOMIŁEM ZE JUZ ZNALAZŁEM - POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 no i jak udalo ci sie z nimi dogadac w sprawie tej naklejki?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaly4 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 no i jak udalo ci sie z nimi dogadac w sprawie tej naklejki?? w MOTOCKLU niestety nie , ale pan poinformował mnie że to nie jest naklejka tylko emblemat na tasmie dwustronnej (kazda z liter osobno) spróbuje jeszcze w GRAFNET w GrafNet niestety tez rece rozkładają - pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi