Listek31 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Uwaga Uwaga Przygotowania idą pełną parą wszystko co pisałem wcześniej będzie mi: Licytacja na dom dziecka w Dębinkach, konkurs na pleyaku, konkurs motocykl na miesiąc, rabaty na zakupione tej nocy akcesoria Yamaha - Black Jack i kupony zniżkowe dla przyjaciół oraz PCK i SHOEI. Mała zmiana nastąpiła tylko przy hamowni tzn ze względów bezpieczeństwa na hamowni pojawi sie tylko jeden lub dwa motocykle max (raczej jeden). Ale słowo Listkowe słowem ludu w Noc Mikołajów będą robione zapisy na hamownie w Dniach Otwartych Yamahy tzn 6 i 7 -12-2008 czyli ten sam weekend bo warto dodać że Noc Mikołajów otwiera Weeekend Yamahy w którym warto przekroczyć próg Salonu Yamahy na Połczyńskeij 120C. P.S. Zastanawiam sie tylko czy nie wycofać opcji klepania czerwonego po brzuszku he he Do zobaczenie w Salonie i szukajcie Wielkiego Czerwonego Brodacza Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 a rabaty beda tez na t-shirty Yamahy? bo potrzebuje takiej wlasnie;p aaaaaa Listek ostatnio jak bylem na jezdzie probnej R1 to chyba mnie zapisywales??/"student ukończył jazde"- to chyba twoje slowa~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Noc Mikołajów otwiera Weeekend Yamahy w którym warto przekroczyć próg Salonu Yamahy na Połczyńskeij 120C. A czy w przypadku nienagannej aury można liczyć na jazdę testową? i jakich atrakcji można się spodziewać? mam sobote wolną i mogę ją całą spędzić w salonie z bzykami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Postaram się dotrzec, niestety dosyć pózno. Kiedy inne "dorosłe" dzieciaki beda kładły się do snu.. :wink: .A nazajutrz Podyplomówka,ech...kurcze :bigrazz: Scikam, owad miodopędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 No cos Ty, Agus, tylko obejrzec ? :eek: Trzeba dotknac, pomacac czy aby prawdziwe :icon_mrgreen: :buttrock: Listek pisal ze impra podobno do bialego rana, wiec ... :icon_razz: :clap: a Ty bedziesz? :bigrazz: jak owoce... trzeba pomacać czy aby zepsute... :wink: :biggrin: tylko nie nadgryz... moga byc "sliwki robaczywki" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Rabaty na t-shirty Yamahy tak Jazd testowych nie przewidujemy ze względu na aure Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 a Ty bedziesz? :bigrazz: Jak juz z pracy wroce i namowie braciszka na transport :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sklepy zoologiczne beda juz zamkniete, ale w sobote .... why not ? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 a mozna juz zajmowac sobie siedzonka??/jak tak to ja pierwszy zajmuje R1:Dna cała noc siedzenia;p/rn19;p/moja mała, musze sie przyzwyczajac;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Z przykrością inforumję, że zespół Go Naked nie będzie mógł dla Was wystąpić na mikołajkowej imprezie z salonie YAMAHA. Powód jest prozaiczny - nasz wokalista - Dimitrus007 - jest chory. Chory gitarzysta to pół biedy, ale wokalista to zupełnie co innego. Już wczoraj było z nim nie teges i niestety pogorszyło się. Bardzo mi przykro i przepraszam wszystkich zainteresowanych w imieniu zespołu. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No to kicha. Juz sie szykowalem zeby wpasc Was posluchac. Trudno trzeba poczekac do nastepnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) A jak ja żałuje ale trudno może innym razem się uda. Rychłego powrotu do zdrowia dla wokalisty. A jak by reszta zespołu miała chęć to zapraszam na Połczyńska 120C do Salonu Yamahy po 20 bić nie będę he he Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No ja też cholernie żałuję, szczególnie, że miał być z nami koleś z kamerą - nasz osobisty paparazzi i specjalnie zmienił sobie bilet powrotny z Paryża żeby zdążyć :( Jak Dimitrus007 doprowadzi gardło do używalności, na pewno zagramy w 2oo :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 To będzie jakaś muza czy nie? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 no wychodzi na to ze nie;/szkoda;/ale moze bedzie cos z kompa leciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi