Aygor Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czat! Jak się ogląda filmik z fotela i piwem w ręku - wszystko co robi Rafał wydaje się takie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 facet daleko zajdzie, widziałem kilka filmów z jego udziałem i jest naprawdę dobry, moto opanowane do perfekcji :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 http://forum.motocyklistow.pl/Streetbike-F...hu-t109095.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Gość jest niezły, widziałem go na żywo, naprawdę daje radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tez miałem okazje widziec an zywo w Bielawie 08. Super - poswięcsa sie całkowicie i robi to doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi