Andzia_ Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 video mają, więc filmy się przydadzą W takim razie lecę dzisiaj trochę ograbić siostrzeńca :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Kurczę... ludzie... jesteście niesamowici! :clap: Ja tym razem niestety wypadam, ale mam prośbę-ustalcie jakąś godzine i punkt spotkania albo o której chcecie byc na miejscu, bo jeszcze z grona chyba sa chętni, żeby się przyłączyć ze swoimi siatami prezentów i dobrze byłoby Was jakoś zgrać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dla przypomnienia. Na miejscu (w domu dziecka) spotykamy się o 12.00. Czyli jak mawiał klasyk: W SAMO POŁUDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Melduję posłusznie, że będę ja + niemotocyklowy kolega, który pragnie przyłączyć się do naszej akcji. Oczywiście będziemy z podarkami dla dzieciufff! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 :) powiem Wam ... dobrzy ludzie z tych motocyklistow :) i jak ktos juz napisal... miny dzieciakow ... bezcenne. Warto takie akcje robic. Fajnie moc sprawic Tym dzieciakom radoche... a nie ukrywam ze i ja mam z tego wiele przyjemnosci. Szkoda ze musialem sie tak szybko zwinac, ale niestety po wigilii pracowniczej z transportem bylem uzalezniony od kolegi. Pozdrawiam i do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzięki za mile spędzony czas. Zapraszam do pooglądania fotek: Fotki z domu dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 hej hej:) ja rowniez bardzo dziekuje, bylo bardzo wesolo, pobawilam sie klockami lego:)))) teraz juz na prawde czuc magie swiat!! a tutaj pare fotek:P http://picasaweb.google.pl/simridersss/201...tocyklistWWiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gula Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ciesze sie ze moglam tam byc!!! dzieciaki fantastyczne, klimat pozytywny, buzki maluchow powinny smiac sie czesciej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Było cudnie! Usmiechnięte buźki dzieciaczków nade wszystko! Radosci cala masa!:biggrin: Chciałam tylko dodać, ze ta grupa dzieci przez nas odwiedzonych w dniu wczorajszym, nie ma szans na tzw.urlopowanie w swoich domach, to sieroty społeczne w pełnym tego słowa znaczniu... Daje do myślenia... Sciskam, owad miodopędny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Bylem krociutko tym razem bo praca... Jednak ciesze sie, ze moglem chociaz chwile pobyc i poza zlozeniem prezentow byc z nimi... Pomysl z psiakami byl super - widac bylo wielka radosc i potrzebe do pobycia chwile z czworonogami :) Bardzo sympatyczne jest takze to, jak sporo prezentow udalo sie znow zebrac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Oglądam zdjęcia i widzę radość dzieciaczków. Cieszę się, że też tam byłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Oczywiscie .... radosc tych doroslych dzieciaczkow, co ? :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Oczywiscie .... radosc tych doroslych dzieciaczkow, co ? Ech, Majkel. Trza było ruszyć dupsko, to też byś się klockami pobawił :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ech, Majkel. Trza było ruszyć dupsko, to też byś się klockami pobawił hihihih tak to jest jak się ma różne wesołe, nic nie mówiące avatary. Majki nie tylko był ale nawet bawił się klockami z zapamiętaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 [...]bawił się klockami z zapamiętaniem. No bez przesady .... Tylko pomagalem dzieciakom dopasowac klocki :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi