banka Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 u mnie w pracy tez maja cos jeszcze dorzucic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuzkaSz Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Ja juz znalazlem ta dluzsza wersje :wink: link http://pl.youtube.com/watch?v=83_f_UwG3u0 dzięki serdeczne, że znalazłeś właśnie tę dłuższą wersję (bo mail z linkiem nie dotarł do mnie tak szybko), ten filmik chyba jest fajniejszy, bo widać ludzi, którzy sprowokowali całą tę akcję:)))))))))) czyli wszystkich którzy się stawili na miejscu:))))))))))) Edytowane 13 Grudnia 2008 przez ZuzkaSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ponieważ Pszczoła 35 ma problemy techniczne informuję, że spotkanie w domu dziecka przy ul. Dalibora 1 zostanie uskutecznione 20 grudnia o godz. 12.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja juz znalazlem ta dluzsza wersje :wink: link http://pl.youtube.com/watch?v=83_f_UwG3u0 No i wiedzialem ze jestem medialna osoba :icon_mrgreen: Mozna zaobserwowac jak ladnie rozdaje cuksy :cool: na samym poczatku....nie to zebym sie chwalil :icon_razz: :icon_rolleyes: Ponieważ Pszczoła 35 ma problemy techniczne informuję, że spotkanie w domu dziecka przy ul. Dalibora 1 zostanie uskutecznione 20 grudnia o godz. 12.00. Niestety praca od 9 do 19 skutecznie uniemozliwia mi dolaczenie..... :lapad: :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Uff, w końcu mam łącznośc ze światem :icon_biggrin: Dzieki, Pawełku za zamieszczenie info...Potwierdzam datę i godzinę. Mam nadzieje, że stawimy sie w komplecie :biggrin: sciskam, owad miodopędny :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) czy ktoś stawia się na 2 kółkach ? ;) Edytowane 16 Grudnia 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Kochani, Od strony organizacyjnej...W praktyce: będzie udostępniona główna brama wjazdowa, od ulicy Obozowej. Jesli byłoby jakieś "ale" (jakby co, Pani Asia mnie poinformuje,a ja Was),to wjeżdżamy bramą boczną. Na dzień dzisiejszy wchodzi w grę - główna :biggrin: Jutro wrzucę info dotycząca miejsca złożenia upominków ( z pewnością w środku DD) przez szanownych Motomikołajów. Mam nadzieję, że macie silne muskuły, bicepsy,tricepsy itd., hę? :biggrin: Jeszcze raz piękne dzieki za odzew... :notworthy: Miśka odbierz PW, pls :icon_biggrin: Sciskam, owad miodopędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Je raczej na moto będę. Uzbierało się w robocie parę reklamówek zabawek, sprzęt AGD odbiera Pepe puszką w piątek :lalag: .... zabawki też MUSI zabrać, bo nie mam moto z przyczepą. PYTANIE: Czy prezenty pakujemy każdą sztukę oddzielnie, czy dajemy wory a panie w DD rozparcelowuja wg uznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wg mnie opiekunki z DD najlepiej będą wiedziały jak co podzielić ? Ja mam kilka bajek, kilka sztuk artpap, jedna ksiazka, 4 gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Melduje uzupełnienie prezentów dla DD o odtwarzacz dvd, 4 lalki, 5 modeli moto (niestety nie było miniaturki mojego fazerka :banghead: ), książkę z bajkami i pluszowego dinozaura :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 W takim razie ja rowniez melduje o zorganizowaniu kilku gier, ksiazeczek, filmow (Krecik ;) i samochodzikow :) Spotykamy sie na miejscu (zjazd gwiazdzisty) czy gdzies na miescie i podjezdzamy razem? Rozumiem ze to juz bez strojow Sw. Mikolaja? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 PILNE ! Właśnie kolega z pracy przyniósł siatę zajebistych filmów ( Gwiezdne Wojny, Władca Pierścieni), spróbuję ustalić, czy mają tam video ( nie dvd), jeśli nie to może uda się skołować jakiś stary odtwarzacz video na szybko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 I u mnie się trochę nazbierało :) kilka gier, bajek, trochę artpap, dwie książki. Jakaś paczka z tego będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 OK, video mają, więc filmy się przydadzą :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wcześniej pisałam, że MiD też się dołącza :) Wczoraj jeszcze do naszego budżetu dołączył pewien mój znajomy - niemotocyklowy, ale z dobrym sercem Mikołaj ;) Dzisiaj jeszcze kupię kilka bajek, filmów na DVD. Mam nadzieję, że się nie zdublują ;) Do zobaczenia jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi