pszczola35 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Hej, Motomikołaje! :icon_biggrin: Pomysł na 20.12. jest w porządku. :lalag: Szczoteczki, pasty do zębów ,szampony oraz magnetofon CD i czajniki bezprzewodowe są już załatwione. Staruszkowie z EKG są bardzo żwawi. Macie cmoka ode mnie, tfu a raczej od malutkich Milusińskich. :biggrin: Artykuły papiernicze tyż. To co można jeszcze dorzucić: różnego rodzaju gry, również używane ,ale w dobrym stanie i kompletne. Zabawki, tego nigdy dosyć zwłaszcza pod choinkę. Dzieci to przyjmą z otwartymi ramionami :biggrin: Tak więc z Mikołajowym pozdroweniem, pszczolisko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A ja wrzuciłam też pomysł na grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Termin 20.12 jest OK.Zostało jeszcze kilka dni na organizację.Mam pytanie co do wieku mieszkańców DD,gdyż mogłoby się znależć trochę zabawek i ubranek dla malutkich dzieci(zaznaczam że używanych ale w idealnym stanie) w wieku do 3 lat.Jeśli ktoś coś wie niech wrzuca na forum.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 A ja u siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dzięki Pszczole wątek też się znalazł na MiDowskim forum ( Motocykl i Dziewczyna ). Małe zakupy typu: bloki rysunkowe, techniczne, kolorowy papier, zeszyty, gry... zostały już zrobione przez kilka osób. Mam nadzieję, że jeszcze dołożymy jakieś puzzle albo bajki. Mam nadzieję, że możemy dołączyć 20.12. ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wiek dzieci jest następujący: 3-6 lat - 7 chłopców i 8 dziewczynek 7-9 lat - 2 chłopców i 13 dziewczynek 10-12 lat - 5 chłopców i 4 dziewczynki 13-15 lat - 7 chłopców i 5 dziewczynek 16-18 lat - 1 chłopiec i 5 dziewczynek Macie cmoka ode mnie, tfu a raczej od malutkich Milusińskich. a możemy wybać sami? bo wiesz co do milusińskich to tylko Igorowi smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 http://www.scigacz.pl/Mikolaje,na,Motocykl...zawie,7969.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 ... i gryzoni :biggrin: nie moglem sie powstrzymac :) Bardzo fajnie podsumowane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 ... i gryzoni :biggrin: nie moglem sie powstrzymac :) ...ja też nie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 ...ja też nie :icon_mrgreen: Tylko zabrakło właściwego zdjęcia z gryzoniem :wink: http://picasaweb.google.pl/monirog/Motomik...144250543632226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuzkaSz Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 na stronie www.se.pl w zakładce multimedia wisi już filmik z niedzielnej imprezy, to jest krótsza wersja, dłuższa będzie wrzucona na youtube pewnie już jutro i jak tylko będę wiedziała gdzie to wstawię linka :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Baaaaardzo sympatyczny filmik :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Aż mi się łezka w oku kręci jak widzę te filmy i zdjęcia. Jest mi bardzo przykro że nie mogłem uczestniczyć w tym jakże szczytnym przedsięwzięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja juz znalazlem ta dluzsza wersje :wink: link http://pl.youtube.com/watch?v=83_f_UwG3u0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Mam nadzieję, że jeszcze dołożymy jakieś puzzle albo bajki. Na pewno dołożymy, bo już co nieco jest u mnie :bigrazz: Mam nadzieję, że możemy dołączyć 20.12. ? A nich ktoś spróbuje mnie powstrzymać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi