HooLooVoo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 trochę późno dziękuję wszystkim za stawienie się i organizację, ale lepiej późno niż wcale :) Było dobrze a nawet lepiej. Radość dzieciaków - bezcenna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Mam pytanko, pracuję w empiku i koleżanka powiedziała, że może uda jej się załatwić jakieś bajki dla dzieciaków (nic pewnego ale może coś z tego będzie). Czy ktoś kto się kontaktował z DD mógłby się dowiedzieć czy są w posiadaniu DVD ? Załatwiaj te bajki. Dowiem sie czy maja dvd a jeśli nie mają to załatwie sprzęt, to nie problem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 pewnie mają, jakby co zrzucić się można... A teraz... tądąddadaaąą co prawda nie przedpremierowo, ale już do ściągnięcia reportaż (polskie radio I) z wczorajszej imprezy. Króciutko, bo jakieś 2,5 minuty, ale słucha się tego sympatycznie... Ja. http://rapidshare.com/files/171565876/007EEDBF.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 już kilka bajek mam :) co prawda dla małych dzieciaków ale zawsze coś :) może jeszcze coś dowiozą. Popytam jeszcze w artpapie czy nie mają możliwości załatwienia czegoś dla dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja również dziękuję za super inicjatywę, w której dane mi było uczestniczyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Załatwiaj te bajki. Dowiem sie czy maja dvd a jeśli nie mają to załatwie sprzęt, to nie problem :smile: Kochani, z pewnością są potrzebne 2 czajniki bezprzewodowe dla 2 grup dzieci(bardzo potrzebne!), prośba o magnetofon z CD, szampony dla dzieci, szczoteczki do zębów ( zróżnicowanie wiekowe) . To taka niesmiała prośba...ze strony DD. Okazuje się, że wiele im brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 szczoteczki do zębów ( zróżnicowanie wiekowe) Staruszkowie z EKG jako zwolennicy super klejów do protez obiecują, że poszukają w szafkach mniej lub bardziej starych szczoteczek (uwzględniamy zróżnicowanie wiekowe) i z chęcią je przekażą. Co do nocników i pampersów niestety, rozumiecie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Staruszkowie z EKG jako zwolennicy super klejów do protez obiecują, że poszukają w szafkach mniej lub bardziej starych szczoteczek (uwzględniamy zróżnicowanie wiekowe) i z chęcią je przekażą. Co do nocników i pampersów niestety, rozumiecie...... Hehe, mniemam jednak ,że w ułomności ciała jest ogromny hart ducha i serducha :biggrin: Dlatego liczy się również wsparcie żwawych staruszków( biorąc pod uwagę zróżnicowanie wiekowe) :biggrin: Sciskam, pszczolisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raVVVen Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 pewnie mają, jakby co zrzucić się można... A teraz... tądąddadaaąą co prawda nie przedpremierowo, ale już do ściągnięcia reportaż (polskie radio I) z wczorajszej imprezy. Króciutko, bo jakieś 2,5 minuty, ale słucha się tego sympatycznie... Ja. http://rapidshare.com/files/171565876/007EEDBF.wav Nie masz przypadkiem innego miejsca do udostępnienia tego pliku? Rapidshare to taki bullshit, że łeb urywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Nie masz przypadkiem innego miejsca do udostępnienia tego pliku? Rapidshare to taki bullshit, że łeb urywa... 4,5 mb bez problemu pójdzie, ale wyślij mi maila na PW, to podeślę gotowy plik. Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) http://www.motogen.pl/galeria/imprezy-even...cz-1,art68.html Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 siemanko, więc mam jakieś baje ale tak jak wspominałem raczej dla najmłodszych, chodź od siebie mogę coś dorzucić. Jedną książkę z motocyklami (żeby było wiadomo, że to od nas ;) ) a jutro powinienem mieć jakieś puzzle plus gre planszową - nie są to rzeczy o które prosiły opiekunki ale myślę, że jeśli można to warto się podzielić. Teraz pytanko, czy ktoś jeszcze coś dorzuca i robimy jedną paczkę ? czy mam to sam zawieść ? Wcześniej ktoś wspominał coś o piątku więc chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 siemanko, więc mam jakieś baje ale tak jak wspominałem raczej dla najmłodszych, chodź od siebie mogę coś dorzucić. Jedną książkę z motocyklami (żeby było wiadomo, że to od nas ;) ) a jutro powinienem mieć jakieś puzzle plus gre planszową - nie są to rzeczy o które prosiły opiekunki ale myślę, że jeśli można to warto się podzielić. Teraz pytanko, czy ktoś jeszcze coś dorzuca i robimy jedną paczkę ? czy mam to sam zawieść ? Wcześniej ktoś wspominał coś o piątku więc chętnie dołączę. Ja chętnie dorzucę coś z listy rzeczy potrzebnych (wiem, szczoteczki i corega tabs odpada :wink: ). Może dajmy towarzystwu czas, powiedzmy do przyszłego piątku, zbierzmy wszystko co chcemy tam zawieźć i pojedziemy tam w sobotę tj. 20 grudnia? Co na to reszta mikołajów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dobry pomysl. Data rowniez. Uzgodnijmy co mozna zabrac, co jest potrzebne i zrobmy jeszcze jedna niespodziewanke dzieciakom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ok :) wiecej czasu moze wiecej sie uzbiera..było na mikołaja to teraz będzie pod choinke :) ho ho ho :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi