Gość brys Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 W sprawach Komarów, motorynek i innych Rometów zawsze daje o sobie znać nasza ukryta, "polska" natura. W tym przypadku: co zrobić, żeby nie kupić ściągacza (prawdopodobnie nie da się kupić tańszego narzędzia dedykowanego do jednego celu i konkretnych silników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 W sprawach Komarów, motorynek i innych Rometów zawsze daje o sobie znać nasza ukryta, "polska" natura. W tym przypadku: co zrobić, żeby nie kupić ściągacza (prawdopodobnie nie da się kupić tańszego narzędzia dedykowanego do jednego celu i konkretnych silników). Tia. Chytry traci dwa razy. :biggrin: Nie wiem jak do Rometa ale do Charta ściągacz kosztuje 8,50 + wysyłka. Lepiej kupić nowy wał jak się wygnie przy burackim demontażu magneta, 125PLN w plecy. Rachunek chyba prosty jest... :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Rachunek jest bardzo prosty ale nie przegadasz kogoś kto 15 zł zamiast na ściągacz woli wydać na paliwo do motoru w którym magneto jest założone na ocet :biggrin: :banghead: Edytowane 14 Grudnia 2008 przez wojtek2812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja za wytoczenie z dobrej stali sciogacza + markowa śruba o twardości 10.9 i stoczenie jej poczatku na stożek zapłaciłęm w sumie 15zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ewentualna rada popytać komarzystów w okolic bo na pewno mają:) choc 20zł za przyrząd który w komarz jest potrzebny prawie jak klucz do świecy toi tak nie duzo;] ewentualna rada popytać komarzystów w okolic bo na pewno mają:) choc 20zł za przyrząd który w komarz jest potrzebny prawie jak klucz do świecy toi tak nie duzo;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi