loopy1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No ja za swojego dałem poniżej 1,5 koła ;) A za 5 tysiecy to spokojnie kupisz zarejestrowanego w dobrym stanie nawet na Alledro'go, a nie jakiegoś dziadkowego kundla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 A tak z troche innej beczki, jak ktos chce to mam rame z wachaczem do Sporta, tryby i walki od skrzyni biegow, skorupe skrzyni z malym przetarciem i jakies drobiazgi, oddam niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 No popatrzcie na aledrogo jaki wysyp avoczków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Interesuje mnie jakiś Aviaczek w logicznej cenie! Negocjowałem z dziadkiem, był lekko skundlony, właśnie gaźnik był Pegaz, wydech jakiś dziwny i błotnik przedni od Iża. Dziadek opowiadał że wszystko oryginalne fabrycznie, tylko trzeba go odnowić i dlatego nie może zejść poniżej 5000 zł. Ja bym wyśmiał dziadka i powiedział że niech trzyma dalej a za pół roku wartość wzrośnie 2-u krotnie i ile nie zgnije w szopie. Śmiesza mnie takie typki którzy przy zainteresowaniu ich motorem myślą ze mają cud maline wartą samochód (czasmi jest to wartosć starego malucha). :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Chciałem kiedys kupic triumpfa taka 125 malutki, ale widze ze spod czarnej farby połozonej z pedzla wystaje org. feldgrau, motor wcale nie rewelacyjny, w miare kompletny, wiec pytam ile, a człowiek-panniee tanio chce, 8000 bo na alegro to by poszeł za 12000, rece mi opadły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi