Michał Opublikowano 15 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Rocco zawsze potrafi świetnie wydobyć kwintesencję problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocco Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Rocco zawsze potrafi świetnie wydobyć kwintesencję problemu. :oops: :oops: Michał już się zarumieniłem,a za chwilę się rozpłynę w eufori.Pozdrówka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Rocco zawsze potrafi świetnie wydobyć kwintesencję problemu. :oops: :oops: Michał już się zarumieniłem,a za chwilę się rozpłynę w eufori.Pozdrówka. :) :lol: :lol: No to i ja dodam od siebie, że Rocco ma dar ujmowania myśli w zdania - czyli tego czego mi brakuje :) Mógłbyś tylko zacząć wbijać spacje po kropkach i przecinkach, bo ich brak trochę razi :mrgreen: zamiast: bleble,bleblelepiej wygląda: bleble, bleble :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocco Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Rocco zawsze potrafi świetnie wydobyć kwintesencję problemu. :oops: :oops: Michał już się zarumieniłem,a za chwilę się rozpłynę w eufori.Pozdrówka. :) :lol: :lol: No to i ja dodam od siebie, że Rocco ma dar ujmowania myśli w zdania - czyli tego czego mi brakuje :) Mógłbyś tylko zacząć wbijać spacje po kropkach i przecinkach, bo ich brak trochę razi :mrgreen: zamiast: bleble,bleblelepiej wygląda: bleble, bleble :) :) Okey wezmę sobie do serca wskazówkę , dotyczącą spacji po kropkach i przecinkach i zacznę pisać w sposób bardziej czytelny. Wszystkie uwagi są dla mnie bardzo cenne. Styl takiego pisania wynikał z chęci szybkiego przelania myśli, ale to w niczym mnie nie usprawiedliwia, a tekst po zmainach jest bardziej czytelny.Dobrej nocy.Pozdrówka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Moze nie chwalmy tak za wczasu Rocco bo jeszce chlopak nam sie popsuje :buttrock: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saszka Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Coś mi się zdaje, że już jest po temacie. Idę sobie pojeździć a wy sobie gadajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 A na koniec prośba: Dajcie Januszowi spokój! Przecież każdy już wie' date=' że facet jest trudny w dyskusji. Każdy też wie, że jego posty w części merytorycznej są zaje**ste. Kwestia podejścia. Ja go potraktowałem jako swego rodzaju autorytet i nie mam problemu z jego "tonem". Czegoś się nauczę. Oby tylko było od kogo. Z postów "zzzzzz" już nie wyniosę niczego dobrego .... może dajcie na luz, bo będziemy mieli takie "zzzz..."[/quote']Podzielam ten pogląd. PSDo Janusza: rozmawiałem ze "starym" Daukszą (zupełnie przypadkowo - jego syn pracuje ze mną). Chyba cię pamięta.I jeszcze coś: podzielam fascynację szybowcami - sam "zażywałem" tej przyjemności przez sześć lat 8) , a polskie szybowce są jednymi z najlepszych na świecie (np Diana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi