Maro78 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Witam,Dziś był piękny dzień - egzamin wyznaczony na godz. 9, zza chmur wyjrzało słońce. Co tu będę dużo pisać - zdałem. :) I tutaj chciałbym wyrazić słowa uznania dla Mistrza - Tomka Kulika i jego drużyny (Uli i Radka) za cierpliwość i opanowanie w czasie szkolenia takiego typka jak ja. :) DZIĘKUJĘ WAM BARDZO! Edytowane 14 Listopada 2008 przez Maro78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 pogratulować, zimy nie widać wiec może sobie jeszcze polatasz w tym roku ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Gratuluję i dziękuję za utrzymanie statystyki :clap: :lalag: :crossy: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 pogratulować, zimy nie widać wiec może sobie jeszcze polatasz w tym roku ;) pozdro Patrząc na tempo pracy PWPW spodziewaj się dokumentu na ostatki 2009 :banghead: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRman Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nic innego mi nie pozostaje zrobić jak tylko pogratulować :clap: i życzyć wymarzonej maszynki :crossy: . NO i oczywiście szerokiej drogi w przyszłym sezonie :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 tak się składa, że też 13.11 zdałem egzamin - w poznaniu, a jestem zameldowany w łodzi. napiszę jak wygląda zdalny odbiór (nigdzie tej infrmacji nie mogłem znaleźć) Patrząc na tempo pracy PWPW spodziewaj się dokumentu na ostatki 2009 :banghead: pwpw dość szybko załatwia sprawę na dodatek tu można sprawdzić status: https://www.kierowca.pwpw.pl/ word poznań wysłał papiery do łodzi i 21.11 dostałem maila: Uprzejmie informuję, że status sprawy można sprawdzić pod numerami telefonu 042 638-50-14, 638-50-16 bądź przysyłając maila ([email protected])z pełnymi danymi osobowymi (imię, nazwisko, numer pesel, adres zameldowania). Istnieją 3 sposoby odbioru prawa jazdy po egzaminie: 1. osobiste stawiennictwo z dowodem osobistym i gotówką 70zł50gr (opłata w kasie Wydziału) w Oddziale Praw Jazdy ul. Smugowa 26a stanowisko 1,03 lub 1,04, 2. przez pełnomocnika posiadającego od Pana pisemne upoważnienie swój dowód osobisty, Pana dowód osobisty i gotówkę za wydanie praw jazdy (upoważnienie jest bezpłatne w przypadku najbliższej rodziny w przypadku osób trzecich kosztuje 17zł), 3. wydanie w innym urzędzie w tym przypadku pisze Pan podanie do naszego Urzędu z prośbą o umożliwienie odbioru prawa jazdy w określonym przez siebie urzędzie. Do podania należy dołączyć oryginał opłaty za wydanie prawa jazdy wysokości 70zł50gr wpłaconej na konto Urzędu o numerze: 24 1560 0013 2026 0000 0026 002 wtedy już dokumenty poszły do pwpw (Łódź w odróżnieniu od poznania nie czeka na wpłatę 70,50 przed wysłaniem) wybrałem 3 sposób i wysłałem dowód wpłaty z wnioskiem . Tutaj popełniłem 2 błędy, gdyby nie to miałbym prawko z tydzień wcześniej: za długo zwlekałem, zamiast zrobić to od razu po otrzymaniu maila czekałem do wypłaty wysłałem poleconym a nie zwykłym - polecone dłużej idą (tak powiedziała pani w urzędzie) prawko dotarło do urzędu w poznaniu dzisiaj (11.12) i uwagi: - niektóre panie w urzędach nie bardzo wiedzą, że tak można (zdalnie odebrać) mimo ze to ich psi obowiązek, należy wtedy poprosić kierowniczkę ( z dowodem osobistym miałem podobną historię). - w Łodzi w sprawach prawka lepiej dzwonić na 0426385042 - odbiera dużo bardziej kompetentna osoba, można się poczuć klientem - w Poznaniu nazywa się to "odbiór grzecznościowy" i tu jest się petentem - co kraj to obyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi