p A q Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Pewnie slyszeliscie juz o tym w gazetach http://pl.youtube.com/watch?v=rmDh_rdqlaE Juz caly swiat wie o Rzeszowskich motocyklistach. Swoja droga ladnie z jego strony.A teraz najwazniejsze pytanie: Co to za motocykl? Obstawiam: napewno nie hornet i napewno silnik V, moj typ SV 650 nowa wejsja :icon_mrgreen:A moze to ktos z was mu pozyczyl fure? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 suzuki sv 650 N Czy ja wiem czy takie wyróznienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M?ODY91 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Teledysk a i owszem fajny a promocja dla Rzeszowa moim zdaniem pierwsza klasa;] Oglądnijcie sobie reportaż nowin o tym teledysku... :icon_twisted: ;p :biggrin: http://pl.youtube.com/watch?feature=related&v=DI0Cy_LIerY Pozdrówki :crossy: Edytowane 14 Listopada 2008 przez M?ODY91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Promocja dla Rzeszowa super ale teledysk sam w sobie nudny... Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No istny obłęd się zrobił z tym Danzelem. Każdy wszędzie o tym mówi i pisze :) Niegługo będę bała się otworzyć lodówkę... bo a nóż widelec wyskoczy z niej Danzel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Nie wiem o co cały ten szum, ten cały Denzel bez kombi lata i kasku jak jakiś dres :icon_razz: :icon_mrgreen: i robi rzeszowkim motocyklistom dresiarską opinję :lapad: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 nie jak dres tylko to jest szpaner - macho, nie znasz sie najwidoczniej :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 niom... z tego co wiem to mum rzeszów zapłacił coś kasy za tą reklame :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 no tak to chyba normalne. dolozyli to teledysku 40 000 zl. myslisz ze jakby chcieli zapromowac miasto w inny sposob (reklama tv itd) to bylo by to tansze? nie ma szans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 no tak to chyba normalne. dolozyli to teledysku 40 000 zl. myslisz ze jakby chcieli zapromowac miasto w inny sposob (reklama tv itd) to bylo by to tansze? nie ma szans! Już tak nie broń tego Danzela, bo zobaczysz co będzie jak Ci z lodówki wyskoczy :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Już tak nie broń tego Danzela, bo zobaczysz co będzie jak Ci z lodówki wyskoczy :P :D Moze siedziec w tej lodowce tylko niech mi nic nie podjada :biggrin: :biggrin: A tak swoją drogą to mogli do tego teledysku ładniejszą dziewczyne wziąć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Już tak nie broń tego Danzela, bo zobaczysz co będzie jak Ci z lodówki wyskoczy :P :D nie bronie tylko wam mowie ze jestem troszke madrzejszy i wiem jakimi prawamia sie rzadzi marketing :P :D :P ryjek nie nazekaj na dziewczyne - kwestia gustu jak motocykle :) Edytowane 20 Listopada 2008 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Połowa (a może więcej osób) nie wie gdzie jest Warszawa a teraz pewnie wszyscy zwalą się do Rzeszowa.Nawet w teledysku nigdzie nie dopatrzyłem się tablicy Rzeszów.A oglądając teledysk w życiu nie wpadłbym na to, że to Rzeszów. Wielkie mi co. Nudny teledysk, rozdziawiony Danzel, wszystko najtańszym kosztem ...i ten teledysk i ta reklama. Kładę się spać bez kolacji bo mam stresa odnośnie tej lodówki :icon_mrgreen: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 jest monotonnie, ale bardzo ladne swiatlo panuje. kurde..czy w kazdym teledysku ma sie wylewac tluszcz z piersi, kapiacy tusz i skapy stroj? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 nie bronie tylko wam mowie ze jestem troszke madrzejszy i wiem jakimi prawamia sie rzadzi marketing :P :D :P ryjek nie nazekaj na dziewczyne - kwestia gustu jak motocykle :) To znaczy że jak jeżdżę brudnym motocyklem to znaczy że lubię brudne dziewczyny?? :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: jest monotonnie, ale bardzo ladne swiatlo panuje. kurde..czy w kazdym teledysku ma sie wylewac tluszcz z piersi, kapiacy tusz i skapy stroj? Goska No dobra to obydwoje mnie pojechaliście. Poddaje się ładna była tylko ja pisząc to myślałem o swojej dziewczynie ale jej do teledysku nie oddam a zwłaszcza do gościa który siedzi w lodówce :biggrin: :biggrin: A oglądając teledysk w życiu nie wpadłbym na to, że to Rzeszów. to spójrz na 33 sekundę teledysku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi