Piotrek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Może to była wina tego, że właśnie poprzedni właściciel powycierał już jeden tył i założył nowy, a przód został stary i dlatego mi przód pierwszy padł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Polecam Pilot Road 2 CT, do codziennej jazdy nawet na mokrym są super, a miękka mieszanka na bokach opon sprawia że po zakrętach można szybciej i bezpieczniej pośmigać no i najważniejsze to w VFR750 RC36II, przy pełnej turystyce tył przejechał 24kkm i jeszcze sporo zostało do miarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 jakoś tak... gorzej, jak przód schodzi w 2/3 przy jednym tyle :/ BTW Zajc: nie miałeś problemu z nierównym zużyciem (ząbkowanie, itp) sportowego przodu przy takiej ciężkiej maszynie jak cb750? miałem tak u siebie w kanapie... (o ile pamiętam typy opon, które mi sprecyzował Mikitl, bo było to jakiś czas temu) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Cena dla mnie również jest ważna, najchętniej to chciałbym zmieścić się poniżej tysiąca, ale tak raczej się nie uda teraz, wiec moje max to powiedzmy 1100 pln za komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 BTW Zajc: nie miałeś problemu z nierównym zużyciem (ząbkowanie, itp) sportowego przodu przy takiej ciężkiej maszynie jak cb750? miałem tak u siebie w kanapie... (o ile pamiętam typy opon, które mi sprecyzował Mikitl, bo było to jakiś czas temu) jsz U mnie zabkowanie wystepowalo roznie w poszczegolych modelach. I nie mialo to zwiazku z tym czy opona byla sportowa czy turystyczna. Na przyklad BT 54(turystyczny drewniak) zabkowal bardzo na przodzie, a niektore typowo sportowe(M3. M1 czy Diablo Corsa III) nie zabkowaly w ogole. Poza tym CB az tak znowu ciezka nie jest-wazy 235 kg na mokro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Przez ten kryzys zas*any muszę sobie odpuścić te pirelli, poszły ok 300 pln w górę. Znalazłem Continentale ContiForce. Co myślicie o tych laćkach? Warte są wydania 910 pln za komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Co myślicie o tych laćkach? Panie Moderatorze, sugeruję dawać dobrzy przykład, poprzez korzystanie z wyszukiwarki :icon_twisted: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 mea culpa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 No to pochwalę się, że laćki zamówione, czekam na listonosza i mam nadzieję, że będę zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeoxx Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) ze tak spytam czemu nie oponki brigestone z 2007 roku???????ciekaw jestem bo wlasnie takie nabylem:)bt014 Dodam ze moja wiedza o oponkach jest znikoma.....rok jazdy na uzywkach:( Edytowane 15 Lutego 2009 przez romeoxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Bo chciałem całkowicie nowe opony, to raz Kierowałem się też ceną, chciałem pirelli diabolo strada, ale poszły w górę. W testach jakie widziałem te ContiForce wypadały całkiem ok i cena była do przełknięcia, z dostawą 920 pln - co i tak na budżet studenta jest ogromną sumą. Styl jazdy jaki preferuję jest emerycki, więc nie potrzebuję jakichś super oponek torowych, czy sportowych, ale też lubię mieć świadomość, że nie mam jakiegoś badziewia na felgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 co i gdzie konkretnie kupiles ? bo 920 zl to dobra cena, tez sobie kupie do mojej. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Kupiłem TU Model to ContiForce. Zastanawiałem się również na modelem Road Attack, nie całe 100 pln więcej, ale one są bardziej sportowe, więc pewnie szybciej się zużyją, co mi nie odpowiada. Zamówienie złożyłem w sobotę, co można traktować jak złożenie go w poniedziałek. Dzisiaj kurier przyjechał z oponkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi