Młody Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Moim zdaniem do ZX6R, R6, czy CBR600F4 w cenie do 10tys to ciężko będzie znaleść w przyzwoitym stanie. CO prawda można będzie jakieś sztuki znaleść ale ich stan może być nie najlepszy, lub mogą to być jakimś sposobem odbudowane wraki po których wcześniej przejechał pociąg/tir lub poprostu zostały wyklepane z przystanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Młody nie od razu Warszawę odbudowano. Wiem na co mogę liczyć za 10 tyś ale na tą chwilę nie jestem w stanie dołożyć drugie tyle zwłaszcza mając żonę, synka, dwa auta i crossa hehe ich utrzymanie kosztuje. Od czegoś trzeba zacząć przygodę ze (jak ja to nazywam) szlifierką. Pierwszego crossa kupiłem za kilka tyś a każdy następny był już znacznie młodszy aż w końcu mam całkiem przyzwoitą maszynkę i mam nadzieję że tak będzie ze szlifierką. Na początek coś koło 2000 roku i do przodu ;) ps: a czasy "tata ma, tata da" hmmm nie nie to już nie te czasy, oj chyba bym się z wstydu spalił Edytowane 15 Grudnia 2008 przez zorak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Chodziło mi o to ze za 10tys możesz kupić sprzęta do którego okaże się po miesiącu użytkowania, że trzeba dołożyc kilka tys. żeby wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinyl Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Też myślałem o czymś jak Ty (r6, cbr600, ninja ...), ale stwierdzilem ze to wszystko raczej typowe na tor, i na miasto, a juz w dalsza trase raczej bezsensu - niewygodna pozycja, motory malo praktyczne, typowe do zapier****. Dla mnie ER6F to nadal optymalne rozwiazanie, czekam do lata i kupuję. Motorek ładnie sie prezentuje, w pelni obudowany, szkoda tylko ze tlumik ma taki krotki, przez co podejrzewam ze brzmi cichutko i lagodnie, a to z kolei szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A może Thundercat 600. Sportowo-turystyczny, mało pali i myśle że do 10 000 zł coś fajnego byś znalazł no i w pełni obudowany plastikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwierZ Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 .... Dla mnie ER6F to nadal optymalne rozwiazanie, czekam do lata i kupuję. Motorek ładnie sie prezentuje, w pelni obudowany, szkoda tylko ze tlumik ma taki krotki, przez co podejrzewam ze brzmi cichutko i lagodnie, a to z kolei szkoda. Jak tak bardzo zależy Tobie na brzmieniu a nie chodzisz po sklepach/ludziach żeby posłuchać to: wejdź na youtube.com wpisz interesujący Cię model i posłuchaj jak gada w seryjnym tłumniku czy akcesoryjnym. A ER6F brzmi bardzo świetnie nawet w serii, co potwirdzają ci co ją słyszeli. Więc nie sugeruj się małym tłumnikiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinyl Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Rzeczywiscie ogladalem, a raczej przysluchiwalem sie niektorym filmikom. Geba mi opadla, ze z tak malego tlumika moze byc takie brzmienie, chociaz fakt - youtube nie powie wszystkie, nieoodda dzwiekow realnie, tylko w pewnym stopniu. Na akcesoryjnych wydechach jeszcze lepiej. Co mnie zdziwilo przy szukaniu info o er6. Kiedys myslalem [jak bylem zupelnym laikiem, sadzacym ze kazdy scigacz ma obowiazkowo ponad 200 koni i wyciaga z 300 km/h] sadzilem ze kawasaki to jedna z najbardziej renomowanych marek motocykli. A tu poczytalem i co sie okazuje - ze kawy nie sa traktowane w pelni powazne (nadal nie wiem czemu). Myslalem ze to prestizowa marka. Edytowane 1 Lutego 2009 przez vinyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwierZ Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 .... sadzilem ze kawasaki to jedna z najbardziej renomowanych marek motocykli. A tu poczytalem i co sie okazuje - ze kawy nie sa traktowane w pelni powazne (nadal nie wiem czemu). Myslalem ze to prestizowa marka. Ponieważ Kawa mało udziela się w sporcie i to zmarnym skutkiem. A w tej dziedzinie sport i dobre wyniki w nim mają duze znaczenie. Więc wszyscy patrzą na Hondę , Yamahę i Suzuki a Kawa tak zboku mimo, że tez dobre moto robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi