motór17 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co powiecie na temat takiej wydumki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/156a4b3b17347778.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 (edytowane) Gdyby nie ta kierownica (ktora wsumei moze zostac :D) i lipnie wygladajacy tyl (amorki pochylone do tylu, za dlugie siodlo i ten blotnik cos nei pasi tam) + jeszcze wydeszek dwukolorowy nie pasi cos... No gdyby nie to to by bylo na moje oko nawet nawet :D - Moja skromna opinia artysty huehue Edytowane 25 Lutego 2009 przez martian1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co powiecie na temat takiej wydumki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/156a4b3b17347778.html A co byś chciał usłyszeć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 tu nic nie da sie powiedziec popracuj jeszcze nad maszyną i to ostro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motór17 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 to nie moja maszyna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 moja tez jest niedopracowana ale wlasnie taki efekt mi sie podoba. kazdy ma swoj DRIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 co powiecie na temat takiej wydumki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/156a4b3b17347778.html Hmm...coś by dało radę z tego zrobić jeszcze. Ogólnie to jest nieproporcjonalny strasznie. Z tyłu dać krótkie amorki w normalnym kierunku, koło 16" na feldze MOTOCYKLOWEJ :biggrin: siedzenie na kierowce i pół pasażera :biggrin: , jakiś zgrabny błotnik no i wydech w piździet wysłać i dać coś współgrającego z linią. Byłby z tego jakiś bobber. Upośledzony bobber. :biggrin: Widać że gość który to stworzył wiedział co robi bo siedzenie jest niczym innym jak próbą zamaskowania tylnej części ramy Junaka. Zwykły BURAK by to obciął kątówką. :biggrin: PS. Najładniejszy z całości jest przód z lampą. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam SzPanów Do takiego malutkiego drzemiącego dziesik w podświadomości pomysłu :wink: , poszukuję silnika dwucylindrowego, rzędowego, pojemności około 250 - 300 ccm, chłodzony powietrzem/ojejkiem, łańcuch, coś jak np kawa 250 z lat siedemdziesiątych , taki współczesny "retroklasyk" . Może coś podpowiecie ? Pozdrawiam K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi