motopiratek Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 oj walic to... przeciez to tylko czolowka.. :biggrin: chlopcy.. moto typu neked tez jest dobry, zapraszam wszystkich chetnych! Lista: (zapisujcie sie) 1.motopiratek2.janciownik3.Rarus(?)4.piotreksuzuki5.przemoXX6.styka7.karlo8.jupik9.lim310.hornets ok? jeszcze tylko 10 sztuk i bedzie pieknie :wink: powiedzcie jak jestescie z czasem, czy wolicie jakos na tygodniu czy w weekend? moje osobiste zdanie ze lepszy bylby weekend :) hmm? jakies info pod nr 516402099 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak masz 20 panien to mozna zrezygnowac z kierowców i je wsadzić za lejce to starczy 10 motórów... jakby jeszcze te brzydkie odwalić to juz w ogóle :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 oj walic to... przeciez to tylko czolowka.. :lalag: chlopcy.. moto typu neked tez jest dobry, zapraszam wszystkich chetnych! :crossy: Rasizm przez was Bracia przemawia :biggrin: Jawna dyskryminacja chopperów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 :lalag: Rasizm przez was Bracia przemawia :biggrin: Jawna dyskryminacja chopperów :) kolego to nie odemnie zalezy jakie motory sa potrzebe. jest ktos kto pisze scenariusz i tego trzeba sie trzymac :crossy: ja osobiscie nic do chopperkow nic nie mam :eek: bardzo wygodne motocykle :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 kolega ma racje rasizm :icon_evil: :crossy: w sumie chopperki lepiej by brzmiały dźwięk hmmmm ale pewnie to te łądne chciały scigacze :icon_razz: w sumie w naszym społeczeństwie motórzystów wszytskich sie równo traktuje wiec nie powinno być podziału albo wszyscy albo nikt!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motopiratek Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 kontaktowalem sie z rezyserem filmu :wink: powiedzialem jaka jest sprawa. Zapraszam wszystkich motonitow :smile:Wszystkich wszystkich! wszystkie rodzaje motórów moga byc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja się na to nie pisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 jeszcze tylko 10 sztuk i bedzie pieknie :) Ewnteualnie mozna połozyc deske na siedzeie i wejda dwie pasazerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ewentualnie Jawe z koszem bocznym :) lub inne tego typu moto :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 a tak formalnie - flacha za palenie kapcia bedzie ?? bo wiesz. moturzysci to pijacy, bandyci i gwalciciele, panny nam odbijata to chociaz nachlac sie dajta ... i modlitwa zeby siem w jakim moturzyscie prawdziwa ulanska dusza nie odezwala jak mu babine beda odbierac, bo siem krwica poleje i chu*a z czolowki bedzie ... powiadam lepiej nas woda swiecona przekupic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie bedzie mnie w najblizszy weekend w Radomiu wiec ja tez odpadam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie bedzie mnie w najblizszy weekend w Radomiu wiec ja tez odpadam :( Sporty z dwoma kaskami miały być :P Twój Transalp odpada Żółciutki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) może bym i pojechał , ale scenariusz nie ten. Panne jakieś pedały miałyby mi odebrać i to jeszcze byłoby nagrane Janciu nie ma takiej wódy chyba, że do zabitego, potem nieświadomy już niczego może bym oddał, (w stanie jak na avatarze) ale jak wtedy wsiąść na kobyłe. Pozdro Pany :rolleyes: Edytowane 12 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 jedziemy...jako ciekawostke powiem ze dziewczyny beda ubrane w sukienki :) To ja z chęcią podjadę żeby obejrzeć walkę dziewczyn z utrzymaniem sukienek i siebie na motocyklu podczas jazdy ;) zwłaszcza teraz - jak jest średnio koło 10oC :D Pomysł może i nawet ciekawy (dla maturzystów)... ale nie przy takiej temperaturze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 a o flaszkach dalej nic!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi